Sofitel Legend The Grand Amsterdam behoort tot beste hotels in EuropaVijfsterrenhotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam is door reizigers verkozen tot een van de beste hotels van de Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards 2020. Het hotel behaalde de elfde plaats in de categorie Northern European Hotels, die onder meer de landen Duitsland, Rusland, België en Scandinavië omvat. Opvallend is dat negen Nederlandse hotels - alle gevestigd in Amsterdam - een plekje in de top 25 hebben bemachtigd. 

"Wat de Readers' Choice Awards zo ontzettend waardevol maakt is dat deze door reizigers wordt gekozen. Hoewel het altijd een eer is om op deze lijst te staan is het dit jaar erg bijzonder: deze editie heeft de lezer een keuze moeten maken, terwijl er amper gereisd kon worden. Het is voor ons fantastisch om te zien dat de men terugvalt op hotels waar een herinnering ligt of waar men zich mee verbonden voelt. Hotels die het wachten waard zijn, voor wanneer er weer gereisd kan worden. Wij zien deze erkenning dan ook als belofte voor wat er komen gaat en kijken er naar uit om gasten van over de hele wereld weer te mogen verwelkomen", aldus Emmy Stoel, General Manager Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

De 33ste editie Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards
Meer dan 715.000 lezers van Condé Nast Traveler wereldwijd hebben tienduizenden beoordelingen en commentaren ingediend en recente reiservaringen gedeeld over topsteden, landen, eilanden, hotels, resorts, en meer. Zo ontstaan de Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards. In deze moeilijke tijd voor de reissector leggen de stemmen van lezers nog meer gewicht in de schaal, omdat ze belangrijke elementen van gastvrijheid en flexibiliteit beoordelen, in een tijd waarin het voor mensen niet eenvoudig is om te reizen. 

 

Tags: Sofitel Legend The Grand Amsterdam Amsterdam Hotel Condé Nast Traveler Readers Choice Awards
Sofitel Legend The Grand Amsterdam | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement