The Dylan Amsterdam uitgeroepen tot beste hotel van NederlandCondé Nast Traveler maakt vandaag de resultaten bekend van zijn jaarlijkse Readers' Choice Awards en onderscheidt The Dylan Amsterdam als derde beste hotel in de categorie in Europe - Northern – Hotels. The Dylan wint hiermee de hoogste onderscheiding van de vijfsterren hotels in Amsterdam en Nederland.

Meer dan 715.000 Condé Nast Traveler lezers hebben een groot aantal reacties ingediend om hun reiservaringen over de hele wereld te beoordelen.

"De resultaten van het onderzoek van dit jaar, uitgevoerd aan het begin van de COVID-19 pandemie, zijn een getuigenis van de blijvende kracht van een betekenisvolle reiservaring," aldus Jesse Ashlock, Redacteur van Condé Nast Traveler in de Verenigde Staten. "De winnaars vertegenwoordigen het beste van het beste voor ons publiek en bieden inspiratie voor onze toekomstige reisplannen. We kunnen niet wachten tot we weer mogen."

De Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards zijn de langstlopende en meest prestigieuze erkenning van kwaliteit in de reisindustrie. De volledige lijst met winnaars is HIER te vinden.

"We zijn ontzettend trots om als boutique hotel erkend te worden als een top 3 hotel in Noord Europa, en als het beste hotel van Nederland”, aldus René Bornmann, General Manager van The Dylan Amsterdam.

De 2020 Readers' Choice Awards worden gepubliceerd op de website van Condé Nast Traveler en gedeeld in het novembernummer van Condé Nast Traveler VS en UK print edities. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: The Dylan Amsterdam Hotel Locatie Condé Nast Traveler Condé Nast Traveler Readers Choice Awards boutique hotel
The Dylan Hotel Amsterdam | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Keizersgracht 384
1016 GB
Amsterdam
nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement