Online tweedaags event over eventplanning: Event Planning DaysOp 30 en 31 mei organiseren de oprichtsters van de Event Planner Academy een tweedaags online event. Een event met alles wat je nodig hebt voor iedereen die zakelijke events organiseert.

Dit evenement is gratis te bezoeken voor iedereen die zakelijke events organiseert! Tijdens de Event Planning Days kun je talks, expert panels, workshops en inspiratiesessies verwachten binnen één van deze vier pijlers: event strategie, event design, event management en event marketing.

Voor mensen die een sessie missen of alles willen terugkijken, is het mogelijk om een all-access ticket te kopen om naderhand alle opnames terug te kijken. 

Melanie Westdijk en Samira Salman begonnen vorig jaar met hun samenwerking. Al snel ontstond het idee om de Event Planner Academy te lanceren. Dit ging in juni 2021 live. Nu, bijna een jaar later, vonden ze het tijd voor een eigen evenement waar een sterk programma voorop staat.

“Van die events die een beetje inspireren of die onderwerpen lichtjes aanraken kennen we nu wel. Wij gaan voor actie in de taxi. Écht praktisch en activerend. Na deze twee dagen weet je direct wat je te doen staat om een ijzersterk business event te organiseren!”  vertelt Melanie Westdijk, de initiatiefnemer van dit idee.

Het event staat nog in de steigers, maar als je de uitnodiging niet wilt missen kun je je inschrijven voor de Event Digest.


Foto: Erwin Budding Photography

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Event Planner Academy Event Planning Days Online event Samira Salman Melanie Westdijk
Algemene voorwaarden | privacy statement