Beurs van Berlage presenteert bijzonder avondje uit voor medewerkers en relatiesTussen 30 augustus en 4 september 2022 biedt de Beurs van Berlage bedrijven een unieke kans voor een heel bijzonder avondje uit voor hun medewerkers en relaties. Groepen van 200 – 650 personen kunnen genieten van een grensverleggende en verleidelijke culinaire beleving genaamd You Unique Dining Experience. De iconische Grote Zaal van de Beurs van Berlage wordt omgetoverd tot een Berlijnse nachtclub uit de roaring twenties. Zet je bedrijf in de spotlights en pas het programma helemaal aan jouw wensen aan. Beurs van Berlage biedt arrangementen op maat zodat je gasten een avond hebben die ze niet snel zullen vergeten!

In de traditie van clubs als The Box in Londen, Moulin Rouge in Parijs en Lío op Ibiza, presenteert Beurs van Berlage verfijnd entertainment terwijl je geniet van een heerlijk zevengangendiner. Onze verleidelijke zanger en presentator nemen de aanwezigen, samen met het dansende koor en de live band, mee op een muzikale reis langs enkele van de meest geprezen en opvallende circusacts van over de hele wereld.

Seven sins diner
Laat je verleiden door verfijnde smaken die zijn verbonden met het spektakel dat op het podium wordt gepresenteerd. De zeven gangen die gedurende de avond geserveerd worden, zijn allemaal geïnspireerd op het thema van de hele avond; de zeven zonden. Samen met een sprankelende welkomstcocktail en een bar menu van wereldklasse worden jouw gasten door de gerenommeerde keukenbrigade van de Beurs van Berlage naar nieuwe culinaire hoogten getild.

Meer informatie over Your Unique Dining Experience vind je op de website

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Beurs van Berlage Amsterdam Bedrijfsuitje Dinershow Zakenrelatie event
Beurs van Berlage | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Damrak 243
1012 ZJ
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement