5-feet Experience en Summer Garden Dinner laten Beurs van Berlage weer bruisenDat stilzitten niet in het DNA van de Beurs van Berlage zit, is afgelopen week duidelijk gebleken. Na weken van stilte, gonsde en bruiste het weer in het monument in het hart van Amsterdam, uiteraard met de juiste veiligheidsmaatregelen.

MCI the Netherlands en Ovation Holland DMC bewezen 2 juli met het “5-feet Experience” evenement dat betrokkenheid en contact met anderen altijd mogelijk is, ook met respect voor de 1,5 meter afstand van elkaar. Met een plenaire sessie en workshops die waren ontworpen om collega's weer bij elkaar te brengen om opnieuw te verbinden, elkaar aan te moedigen verhalen te delen, samen naar de toekomst te kijken en vooral ook weer te genieten en te lachen. Wanneer mensen samenkomen, gebeurt er echt iets magisch!

Summer Garden Dinner
Een week later sloeg de Beurs van Berlage de handen ineen met partners Plugged Live Shows, Faber Audiovisuals, Next Generation, Maison van den Boer, BloemBloem, Héman Horecaverhuur, Ampco Flashlight en Univate om het “Summer Garden Dinner” neer te zetten. Een fantastische avond waarin, naast een fantastische culinaire beleving, de visie van de Beurs van Berlage op de toekomst van evenementen werd getoond met diverse mogelijkheden van corona-proof-entertainment, real-life en virtuele belevingen, en de lancering van Beurs van Berlage Virtual Live Events - een combinatie van live evenementen en virtual experiences.

De Beurs van Berlage heeft organisatoren en gasten laten zien wat de kracht van emotie is, hoe belangrijk verbinding is en vooral wat er nog steeds mogelijk is in een goede sfeer op een veilige afstand. Welcome to a new reality, de Beurs van Berlage is er klaar voor!

Meer weten over de inhoud van de avond? Kijk op www.beursvanberlage.com of mail naar onze event experts via events@beursvanberlage.com.

 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Beurs van Berlage Amsterdam Virtual Live Events
Algemene voorwaarden | privacy statement