Plugged Live Shows verrast met coronaproof liveshow in Beurs van BerlageDe Beurs van Berlage vormde het decor voor een exclusief safety diner met coronaproof entertainment. Een avond die ontstond uit een samenwerking van partners, waarmee niet de restricties maar juist de mogelijkheden binnen de huidige Corona-regelgeving in de spotlights zijn gezet. 

Safety Dinner: dineren op 1,5 meter
De Corona-crisis en de daarop volgende maatregelen leken lange tijd geen ruimte te bieden voor live-entertainment. Want hoe zet je alsnog een mind-blowing liveshow neer op gepaste afstand? Een afstand die niet alleen in anderhalve meters is uit te drukken, maar ook middels digitale oplossingen voor publiek op afstand zorgt. Met het Summer Garden Dinner, exclusief voor 100 genodigden, wilde Plugged Live Shows de gelegenheid aangrijpen om aan te tonen dat er bij een sterke wil en voldoende creativiteit altijd een weg is. 

Naast het diner, verzorgd door Maison van den Boer, stond het evenement in het teken van Coronaproof-entertainment. Verschillende acts en artiesten kregen dankzij een creatieve twist niet alleen een entertainende maar ook een functionele invulling. 

Naast een Pianobar en een social-distance-photobooth werden er elegante Headlights ingezet voor crowd control. “We hebben onze creativiteit ingezet om ons entertainment een functionele invulling te geven en de maatregelen en restricties om te buigen naar oplossingen, zonder de entertainende waarde uit het oog te verliezen. Met de Headlights konden we middels de kleuren rood en groen de gasten in gecontroleerde groepen op een elegante wijze naar de tafels begeleiden” aldus, Koen Colmbijn, Creative Director van Plugged Live Shows.

Welcome to a new reality
Verschillende sprekers vulden het programma van de avond. Na de opening van de Managing Director van de Beurs, Marcel Schonenberg, was het woord aan Victor Everhardt, wethouder van de gemeente Amsterdam. En na een presentatie met een hologram van Univate was het woord aan Koen Colmbijn, Creative Director van Plugged Live Shows. Met een inspirerende, interactieve presentatie presenteerde hij zijn visie op de toekomst van live-entertainment en hybride events. Met verschillende interactieve voorbeelden en creatieve concepten laat Plugged Live Shows zien hoe live-entertainment ook kan bijdragen aan de beleving van hybride evenementen, waarbij het publiek zich gedeeltelijk thuis bevindt. 

Plugged Live Shows is al enige tijd bezig met het ontwikkelen van Hybrid Experience Formats voor corporate events en middels een QR-code en VR-bril kregen de aanwezige gasten een sneak peek van deze mogelijkheden. Tot slot werden alle bezoekers getrakteerd op een fantastisch slot. Een indrukwekkende liveshow met een knallend einde, een warm welkom in ‘the New Reality’. 

Het Summer Garden Diner werd georganiseerd door de Beurs van Berlage in samenwerking met Plugged Live Shows, Maison van den Boer, Faber Audiovisuals, BloemBloem, Héman Horecaverhuur, Ampco Flashlight en Stick to the Brand. 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Plugged Live Shows Beurs van Berlage Locatie Amsterdam Hybrid Experience Formats
Algemene voorwaarden | privacy statement