Beurs van BerlageUnieke evenementenlocatie in Amsterdam

U wilt een evenement organiseren in Amsterdam en bent op zoek naar een unieke evenementenlocatie. Een locatie die inspireert en motiveert, en liefst ook net even wat meer te bieden heeft dan de doorsnee evenementenlocatie. Dan is de kans groot dat u bij ons vindt wat u zoekt. De Beurs van Berlage is namelijk een van de meeste gewilde congreslocaties van Amsterdam.

Het gebouw, ooit ontworpen als beursgebouw is omgevormd tot een ideale locatie voor onder meer congressen, beurzen en zakelijke evenementen. Wij snappen dat u uw evenement uniek wilt maken, daarom denken wij graag met u mee over het vormgeven van uw event en doen wij er alles aan om uw ideeën te realiseren. Voeg daar een handvol praktische voordelen aan toe, zoals de geweldige ligging en goede bereikbaarheid, de mogelijkheid om uw fysieke evenement uit te breiden met een virtueel deel en uw droomevenement is dichterbij dan ooit. 

Organiseer congres, diner, vergadering, receptie of feest

De Beurs van Berlage is een aansprekende en inspirerende locatie voor vrijwel ieder denkbaar evenement. Denk bijvoorbeeld aan een congres of symposium, waarbij u fysiek tot wel 1300 gasten kunt ontvangen, maar door de mogelijkheid om uw congres met een virtueel deel uit te breiden, zijn de mogelijkheden en het aantal deelnemers onbeperkt. Dankzij onze ruime ervaring met internationale evenementen kunnen wij u goed adviseren over geschikte ruimtes en arrangementen. Dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van het hosten van virtuele evenementen, kunnen wij u uitstekend begeleiden in het maken van de juiste keuze op het gebied van het gebruik van ons virtuele platform, één van onze studio’s of allebei. Feesten organiseren is één van onze andere specialiteiten, al dan niet in combinatie met een heerlijk diner op sterrenniveau of zelfs een hybride vorm waarbij zowel de fysiek aanwezige deelnemers als de deelnemers thuis een avond zullen hebben, die ze niet snel zullen vergeten. De Beurs van Berlage is naast bovengenoemde evenementen een uitstekende locatie voor een receptie, vergadering, publieksevenement of productpresentatie. Mocht u vragen of ideeën hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 020-531 33 55. 

Evenement organiseren zoals u wenst

We zullen het maar ronduit zeggen: wij vinden de Beurs van Berlage zelf een van de beste evenementcentra van Nederland. De ligging in het hart van Amsterdam, het monumentale pand, de high-end voorzieningen, onze ervaring… volgens ons kunnen maar weinigen hier aan tippen. Toch geven we graag toe dat anderen beter zijn in hun vakgebied.

Daarom werken wij samen met vaste partners op het gebied van online seminars, catering, licht, geluid en techniek, die allen behoren tot de besten in hun vak. In samenwerking met deze partners doen wij er alles aan om uw evenement zo vorm te geven als u dat wilt. Dit kan in een faciliterende rol zijn, maar wij krijgen er écht een kick van om de organisatie van uw evenement samen op te pakken. Dus heeft u originele ideeën of concepten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons is niet snel iets te gek!

Evenement Amsterdam: voordelen Beurs Berlage

Op dit moment heeft u waarschijnlijk een aardig beeld van wat wij als evenementcentrum te bieden hebben. Liever kort en krachtig? Hier de belangrijkste pluspunten op een rijtje:

  • Veilige en flexibele oplossingen - Wij denken graag met u mee en ook in bijzondere omstandigheden zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen om een passende en veilige oplossing te bieden voor uw bijeenkomst. Fysiek, deels virtueel (hybride) of volledig virtueel, wij denken graag met u mee.
  • Expertise - Door onze jarenlange ervaring met een grote diversiteit aan evenementen en congressen, weten we keer op keer de hoogste kwaliteit te realiseren. Met een gemiddelde klantwaardering van 9,1 als resultaat. Ons team van eventspecialisten staat voor u klaar om een onvergetelijke ervaring te faciliteren.
  • Full-service - Wij nemen graag zaken uit handen en uw zorgen weg. Dit doen we met fantastische culinaire catering, professionele organisatie, hoogstaande technologische ondersteuning en uitgebreide hotelservices. In de Beurs van Berlage is alleen het beste goed genoeg.
  • Uitstekende bereikbaarheid - In minder dan vijftien minuten vanaf luchthaven Schiphol staat u al in de Beurs van Berlage. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op loopafstand.
  • Uitzonderlijke architectuur - Het ontwerp van meester-architect Berlage ademt historie, dynamiek en actualiteit. Het laat zonder twijfel een onvergetelijke indruk achter - zelfs de virtuele Beurs!
  • Ideale ligging - Het gebouw ligt midden in het karakteristieke historische centrum van Amsterdam, tegenover het Centraal Station en om de hoek van de Dam. Te midden van indrukwekkende culturele hoogtepunten en maar liefst achtduizend hotelkamers

Neem contact op

Voor vrijblijvende informatie of een offerte op maat voor uw (virtuele) congres, seminar, beurs, feest, diner, vergadering of productlancering neemt u contact op met onze salesmanagers. Zij beschikken allen over ruime ervaring en kennis op het gebied van (inter)nationale evenementen en kunnen u van al het benodigde advies voorzien. Zij verschaffen u graag meer inzicht in de kosten van onze congreslocatie en helpen u met het bepalen welke zalen en arrangementen het beste bij uw evenementen passen.

Onze salesmanagers zijn op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 9:00 en 17:00 uur via 020 - 531 33 55. U kunt ook een e-mail sturen via het formulier op deze pagina of naar events@beursvanberlage.com.

 

Beurs van BerlageDamrak 243
1012 ZJ
Amsterdam
Nederland
T: 020 - 531 3355

Content van dit bedrijf

Beurs van Berlage & Maison van den Boer verlengen samenwerking
CES Unveiled Amsterdam op 26 oktober 2017 in Beurs van Berlage
Grootste techbeurs ter wereld komt naar Amsterdam
Artificial Intelligence en persoonlijke aandacht!
Algemene voorwaarden | privacy statement