Beurs van Berlage behaalt kwaliteitskeurmerk YOIN excellent meeting placesDat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij de Amsterdamse Beurs van Berlage blijkt wel uit hun missie ‘Het beste congres- en evenementencentrum op 5-sterrenniveau zijn’. Deze missie werd gistermiddag bekrachtigd door de in ontvangstname van kwaliteitskeurmerk YOIN excellent meeting places.

“Door het bieden van persoonlijke aandacht en vijf-sterrenkwaliteit, zorgen wij er met alle collega’s voor dat alle congressen en evenementen die bij ons plaatsvinden, altijd van het hoogst mogelijke niveau zijn,” vertelt Beurs van Berlage Marketingmanager Willemijn de Vet. “Wij zijn daarom ook bijzonder trots dat we met het YOIN excellent meeting places kwaliteitskeurmerk de erkenning krijgen voor deze inspanning en het bewijs kunnen laten zien dat de Beurs van Berlage daadwerkelijk een Excellent Meeting Place is!”

 In een tijd waarin contacten tussen mensen zich meer en meer in een virtuele wereld afspelen, neemt de behoefte aan contact in de werkelijke wereld niet af. Integendeel; de waarde van fysiek ontmoeten neemt zelfs toe, evenals de eisen op het gebied van kwaliteit.

De Beurs van Berlage biedt een platform aan de behoefte van mensen om elkaar te ontmoeten. In een historische ambiance in het absolute centrum van de stad, rond het verhaal van handel, ondernemerschap en architectuur, biedt de Beurs van Berlage mogelijkheden aan zowel de zakelijke als particuliere bezoeker.

Daarmee is de Beurs van Berlage de Hotspot sinds 1903 waar iedereen elkaar wil ontmoeten in het centrum van de stad. Bij al die ontmoetingen en in de totale programmering speelt synergie een belangrijke rol. Iedere ontmoeting leidt tot verrijking en een onvergetelijke ervaring van onze gasten.

“De Beurs van Berlage is als veelzijdige en professionele sfeerlocatie ingericht en bemand. Ongeacht de historische 'beperkingen' doet de locatie meer dan zijn best om aan de hedendaagse congres- en vergadernorm te kunnen voldoen. Daar slagen zij wat mij betreft met vlag en wimpel voor”, aldus inspecteur Michiel Smilde. “De locatie heeft zich de afgelopen jaren op hoog niveau ontwikkeld tot veelzijdige (inter)nationale meeting- en eventlocatie van belang. Vakmanschap staat hoog in het vaandel.”

YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitsmerk voor congres- en evenementenlocaties. YOIN excellent meeting places adviseert, ondersteunt en beoordeelt locaties op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service. Daarnaast zorgt het netwerk voor hoogwaardige uitwisseling en ontwikkeling van kennis, waardoor deelnemende professionals continue ondersteund worden bij de bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Beurs van Berlage YOIN excellent meeting places kwaliteitskeurmerk Congrescentrum evenementenlocatie
Beurs van Berlage | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Damrak 243
1012 ZJ
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement