Kontakt der Kontinenten viert 60-jarig jubileumAankomend najaar viert Kontakt der Kontinenten haar 60-jarig jubileum. De Soesterbergse locatie, landelijk bekend als Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, is ontstaan uit het in 1961 opgerichte vormings- en ontmoetingscentrum Kontakt der Kontinenten.

René Giel, directeur van Kontakt der Kontinenten: “In 60 jaar tijd is Kontakt der Kontinenten getransformeerd tot de eigentijdse locatie die het nu is; een ontmoetingsplaats voor wereldburgers waar wereldse gastvrijheid in de genen zit. Gasten kunnen bij ons niet alleen terecht voor een zakelijke bijeenkomst, maar ook voor een diner of een weekendje weg. In aanloop naar het jubileum in oktober blikken we de komende tijd op feestelijke wijze terug op 60 jaar historie.”

Prijzenrad en wandelroute met fototentoonstelling
De jubileumactiviteiten starten met het ‘Rad van fortuin’ op kontaktderkontinenten.nl/60-jaar, waarbij leuke prijzen zoals een hotelovernachting, een diner en een high beer of high wine worden verloot. Daarnaast is vanaf 1 augustus een wandelroute met fototentoonstelling ‘60 jaar Kontakt der Kontinenten’ te vinden in de bostuin van het hotel. Tijdens de 500 meter lange wandeling maken gasten een reis door de geschiedenis van Kontakt der Kontinenten. Terug naar hoe het in 1961 begon, tot het Kontakt der Kontinenten van nu. De wandelroute start in de bostuin zowel achter Missiehuis Sint Jan als Klooster Cenakel en kan vanuit beide richtingen worden gelopen. De fototentoonstelling is tot 31 oktober 2021 te bezichtigen en voor iedereen gratis toegankelijk.

Over Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is gevestigd in Soesterberg. Het hotel wordt omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en bestaat uit twee historische gebouwen met 25 conferentiezalen en 130 hotelkamers. Ook is er een bostuin voor recreatie en een evenementenveld voor activiteiten.

De twee gebouwen zijn oorspronkelijk een missiehuis en klooster. Nu vormen ze een conferentiehotel dat voorzien is alle gemakken en faciliteiten van nu, waaronder het recent geopende ‘KonneKt restaurant, bar en lounge’ waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Tags: Kontakt der Kontinenten jubileum Rene Giel Soesterberg
Algemene voorwaarden | privacy statement