Postillion Hotels breidt uit met twee vestigingenEen lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. Sinds april is Postillion Hotels gevestigd in de vier grote steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht (Bunnik). In maart opende Postillion Den Haag de deuren, begin april volgde Postillion hotel Rotterdam. Door de toevoeging van deze locaties bestaat Postillion hotels nu uit acht vestigingen.

Postillion Hotel Rotterdam
Postillion Hotel Rotterdam bestaat uit 168 kamers en is een toevoeging aan het Postillion Convention Centre in WTC Rotterdam. Bij de inrichting en bouw van de kamers is rekening gehouden met de bijzondere sfeer en uitstraling van het Rijksmonument waar het hotel deel van uitmaakt. Ook de hotelkamers hebben manshoge ramen gekregen en een industriële, maar tegelijkertijd ook warme uitstraling. Door de uitbreiding hoeven gasten van meerdaagse evenementen niet meer uit te wijken naar een andere locatie. Hierdoor wordt deze bijzondere locatie nog aantrekkelijker voor meerdaagse bijeenkomsten. Ook de centrale ligging is zeer aantrekkelijk voor de zakelijk reiziger. Postillion Hotel Rotterdam ligt midden in het centrum, en is toch makkelijk en snel te bereiken. Per trein, met de auto én met het vliegtuig.
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag
Sinds maart kunnen er ook meetings worden gepland in de Hofstad. Direct naast station Den Haag HS kan er worden vergaderd en is er genoeg ruimte voor meetings, beurzen en congressen. Het meetingcentre zal in de loop van het jaar worden uitgebreid tot een convention centre. Op een later moment zal deze vestiging nog worden uitgebreid met hotelkamers. Deze locatie is niet alleen uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer of de auto, ook het centrum van Den Haag is op loopafstand. Internationale gasten staan binnen 20 minuten op Rotterdam The Hague airport. Schiphol airport is binnen 40 minuten te bereiken. Tot en met 3 september kunnen geïnteresseerden tegen zeer gereduceerd tarief een dag lang vergaderen, inclusief lunch, brainfood en een verrassende energizer. Klik hier voor de openingsaanbieding.

Vestiging in vier grote steden
Door de toevoeging van deze twee locaties, is Postillion Hotels nu gevestigd in de vier grote steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht (Bunnik). Dit was een langgekoesterde wens van Postillion hotels. Door de uitbreiding van het portfolio is er nu nog meer ruimte voor een inspirerende meeting, congres, beurs of evenement.
Vertrouwen in de toekomst van de branche
Voor Postillion Hotels is het niet de vraag óf de branche weer opstaat, maar wanneer. Of het nu morgen is of over twee maanden: Postillion Hotels is er klaar voor. We kunnen niet wachten tot we onze zakelijke gasten weer in de watten mogen leggen en met ze mogen meedenken over de perfecte meeting en indrukwekkende bijeenkomsten. Ook hebben we complete studio’s ingericht op de locaties om hybride events te faciliteren.

Over Postillion Hotels
Postillion Hotels is gespecialiseerd in het faciliteren van bijeenkomsten voor zakelijk reizigers. Onze medewerkers zijn experts in zakelijke ontmoetingen. Aandacht geven met impact is hun tweede natuur. Met het Meet, Work, Stay concept komen we tegemoet aan de wensen van zakelijke gasten. Van een korte meeting tot een meerdaags evenement: alles is mogelijk.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Postillion Hotels Den Haag Rotterdam convention centre Hotel
Postillion Hotels | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement