Nieuwe hotels in Muzentoren Den Haag geopendOp 7 oktober openden Moxy the Hague en Residence Inn by Marriott the Hague officieel haar deuren. De ruimten in de Muzentoren zijn door International Hotel Capital Partners onder handen genomen en van kantoor omgetoverd tot hotels.

Na een periode van 18 maanden hard werken werden de hotels op officiële wijze geopend door Saskia Bruines, wethouder van Den Haag. Voorafgaand aan het officiële moment konden gasten genieten van een walking dinner. Verder werd de avond ingevuld door deejays en een saxofonist – percussionist. De avond werd feestelijk afgesloten met jazz- en soulzangeres Sarah Lee op de negende etage van Residence Inn by Marriot the Hague.

Van kantoor naar hotel
De Muzentoren functioneerde voorheen als kantoorgebouw en is nu getransformeerd in een tweetal hotels met in totaal ruim 300 kamers. De hotels bevinden zich in het Resident-gebied in de binnenstad van Den Haag.

Moxy the Hague
Moxy the Hague beschikt over 185 hotelkamers. Tevens heeft het hotel een lounge met 140 zitplaatsen.

Residence Inn by Marriott the Hague
Residence Inn by Marrtiott the Hague is ingericht voor langere verblijven en beschikt over 127 studio’s en appartementen met een volledig ingerichte keuken. Het hotel is verbonden met Moxy the Hague om toegang te bieden tot een gezamenlijke bar.

Fotografie: Goulmy fotografie 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Muzentoren Den Haag Locatie Hotel Residence Inn by Marriott the Hague Moxy the Hague
Algemene voorwaarden | privacy statement