Unlimited Creatives lanceert nieuw online radio concept Pop-Up RadioAls gevolg van COVID-19 moesten veel bedrijven hun werknemers naar huis sturen wat leidde tot veel lege kantoren in vrijwel de gehele bedrijfssector. Al bijna een jaar lang, moeten mensen zoveel mogelijk vanuit huis werken, waardoor het contact met collega’s tot het minimum wordt beperkt. Veel organisaties hebben dan ook moeite om de interactie te behouden met hun werknemers, omdat alles thuis of online plaatsvindt.

Radioshow op maat
Pop-Up Radio introduceert daarom een nieuwe manier voor bedrijven om met elkaar in contact te blijven: een op maat gemaakte radioshow op locatie, wat online gestreamd kan worden! Pop-Up radio is een gloednieuw concept dat bedrijven en medewerkers op een speelse en interactieve manier met elkaar in contact brengt. Het radioprogramma wordt online gestreamd en kan overal worden opgebouwd, ook binnen je eigen bedrijf. Door middel van een logo, stijlen en het gebruik van specifieke kleuren, kan een huisstijl volledig nagebootst worden. De volledige radioshow kan dan ook worden aangepast aan de hand van een organisatie, zoals infotainment, intern nieuws, games tussen medewerkers, muziek en een eigen gepersonaliseerde radiojingle. Dit alles zal beheerd worden door professionele radio-DJ’s.

Overal te beluisteren
De radioshow wordt uitgezonden via een eigen Pop-Up Radio portaal online. Hierdoor kan de show vrijwel overal bijgewoond worden, zolang er een internetverbinding aanwezig is. Een chatfunctie maakt het mogelijk om met elkaar te praten of om bijvoorbeeld een verzoeknummer aan te vragen bij de DJ. Je kunt in- en uit tunen op het moment dat het jou uitkomt. Na het evenement kan de show terug bekeken worden in de archieven.

 

Tags: Online radio Online events Unlimited Creatives Pop-Up Radio Mannen van Rijnland,
Algemene voorwaarden | privacy statement