Klein Wittenoord winnaar categorie Small Nationale Meeting AwardVergaderlocatie Klein Wittenoord is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie Small. Inspiratielocatie Fort 38 heeft de tweede plaats weten te bemachtigen en Boordhuys is derde geworden.

Dat werd maandag 6 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. Bij deze sessie waren alle finalisten en jurylid Fleur Tresfon-Funke aanwezig, samen met de initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award. Deze online beoordeling bleek een prima alternatief voor de live uitreiking. Deze stond gepland voor 16 maart maar kon vanwege de aangescherpte corona-maatregelen niet plaatsvinden.Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA:

"Toen we op 12 maart te horen kregen dat de uitreiking niet door kan gaan, moesten we op zoek naar een alternatief. We wilden het event in deze onzekere tijden namelijk ook niet vooruitschuiven. Bovendoen zou met uitstellen het momentum voorbijgaan. Gelukkig hebben we dit fantastische alternatief op kunnen zetten en is het bijzonder om de award op deze manier uit te reiken."

Marco Kole, initiatiefnemer van MeetingReview:

"Dit jaar ging er een record aantal van 243 locaties van start in deze categorie. Naast de top 10 die door MeetingReview werd aangedragen, hebben we verschillende meetingexperts gevraagd om hun favoriete locaties aan te dragen. De top 20 per categorie die doorging naar ronde twee, werden dit jaar gebeld door Mystery Review die dit offertetraject ook een beoordeling gaf. In ronde drie wierpen de juryleden een kritische blik op de website van de tien finalisten en werden al deze locaties persoonlijk bezocht. De finalisten hebben dus een zware procedure doorlopen om de finaleplaats te behalen. Bovendien kunnen ze dankzij de toegestuurde rapportages van Mystery Review met de feedback aan de slag."

Jurylid Fleur Tresfon-Funke over de categorie Small:

"Annelies, Jette en ik hebben tien prachtige locaties bezocht die alle uitblinken in passie, enthousiasme en creativiteit. We werden verrast door de persoonlijke touch, het maatwerk en het oprechte welkomstgevoel. Ondanks het feit dat het toen geweldige toppers zijn, zijn er ook verbeterpunten. De finalisten mogen echt trots zijn op hun duurzame manier van ondernemen. Dit zouden ze meer moeten uitdragen op de website en op social media. Zeker nu is het belangrijk om social media in te zetten om je concept uit te dragen en updates te melden."

Het juryrapport over Klein Wittenoord:

"Klein Wittenoord blinkt uit in hospitality. De oprechtheid en passie maken dat je je bij Marijke en Wim heel welkom voelt. Ze zijn enthousiast, trots en gedreven. Het is een prachtig afgelegen parel waar rust en privacy worden gewaarborgd. Alles past."

Het juryrapport over Inspiratielocatie Fort38:

"Inspiratielocatie Fort38 is een mooie ruimte die is voorzien van alle gemakken en benodigdheden. De locatie is zeer licht en rustig gelegen. De persoonlijke touch van Francis zorgt voor een unieke ervaring. Alles tezamen is de locatie sfeervol en verrassend. De bedrijfsvoering is duurzaam er. Het eten is heerlijk en bereid met biologische producten."

Het juryrapport over het Boordhuys:

"Hier staat een familieteam aan het roer. De dames leven voor hun concept en dragen dat met veel stijl en liefde tot in de finesse. Privacy en een persoonlijke benadering zijn een belangrijk onderdeel van deze locatie."

Marijke en Wim van Klein Wittenoord:

"Wij zijn ontzettend blij! Een top 10 plek was al fantastisch en nu hebben we ook nog gewonnen. Vanavond trekken we een flesje open om het te vieren!"

 

Online uitreiking
Deze week vinden er nog vier online uitreikingen plaats:

  • categorie Medium op 7 april,
  • categorie Large op 8 april,
  • categorie Extra Large op 9 april en
  • categorie Extra Extra Large op 10 april.
Deze uitreikingen zijn alleen toegankelijk voor genodigden. Na elke uitreiking wordt op dezelfde dag de winnaar uit de betreffende categorie bekendgemaakt op de website en social media van de Nationale Meeting Award. Daarnaast zal van elke uitreiking een video beschikbaar komen om de uitreiking terug te kijken die voor iedereen toegankelijk is.

 
Eindstand categorie Small Score
1. Klein Wittenoord 89.91%
2. Inspiratielocatie FORT 38 85.09%
3. Boordhuys 84.43%
4. Music Meeting Lounge 82.27%
5. Bartmanzboot 79.50%
6. De Fruitproeverij 73.26%
7. Karaat Amsterdam 72.79%
8. The BAR-N 72.08%
9. Van Rossum Woerden 69.43%
10. Stadskamers - Dommelhof 66.37%


Klik hier voor een overzicht van alle individuele scores per locatie per ronde (1, 2 en 3) 


 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Nationale Meeting Award

Tags: NationaleMeetingAward Online events Locatie
Algemene voorwaarden | privacy statement