Bizon Events lanceert online DIY PubQuizGeef jouw videogesprekken met familie, vrienden of collega’s een extra fun- en competitiedimensie met de ‘Do It Yourself Pubquiz’ van Bizon Events. Deze PubQuiz speel je in teams tegen elkaar, online, op afstand, verbindend…

Wij verzorgen diverse programma’s, uitjes en team-events voor onze klanten, veelal lekker buiten. Dit is wat we het allerliefst doen. Onze gasten een leuke tijd geven, weg uit de dagelijkse sleur, even wat anders doen dan normaal, een glimlach op de gezichten van onze gasten toveren. Juist in deze tijd blijven we dit doen. Maar nu online! We hebben een aantal laagdrempelige, bizon’dere programma’s ontwikkeld. Je speelt ze indoor met
een speciaal ontwikkelde Game-app, met elkaar, met je gezin, met vrienden, je sportmaatjes, je collega’s, volledig self-supporting. Bij elkaar óf op afstand. Op een leuke en bizon’dere manier houd je hierdoor (sociale) verbinding met elkaar.

‘Corona-proof’ Games
1. DIY PubQuiz, maar dan zonder de Pub ;-). Voor 5 tot 1000 deelnemers, in teams van 1 tot 3 personen, inzetbaar voor teams, organisaties, bedrijven en afdelingen die veel thuiswerken met videogesprekken, maar ook zeer geschikt om op afstand samen te spelen met je vrienden, sportmaatjes, familieleden etc.

2. EscapeGame Home Edition: Voor 2 tot 5 deelnemers, van 12-99 jaar, inzetbaar voor thuissituatie.

3. EscapeGame VriMiBo: voor 5 tot 1000 deelnemers, in teams van 2-5 personen, inzetbaar voor teams, organisaties, bedrijven en afdelingen die veel thuis werken met videogesprekken. Maar ook zeer geschikt om samen te spelen (op afstand uiteraard) met je vrienden, sportmaatjes, familieleden, etc.

Self-supporting en binnen een uur speelklaar
Na reservering gaan we aan de slag om de Game speciaal voor de klant klaar te maken. Tegelijkertijd kan men alvast onze speciaal ontwikkelde Game-app downloaden. Binnen een uur na ontvangst betaling ontvangt men van ons per mail een unieke QRcode om de Game op te starten (inclusief korte handleiding). Op deze manier is men volledig zelfstandig en kan de groep op elk moment van de dag aan de slag. Van 9.00-21.00 uur zit ons team klaar om onze klanten zo snel als mogelijk op gang te helpen.

En het leuke is; voor Pasen komen we nog met een leuke verrassende nieuwe format; hou onze website en FacebookPagina in de gaten!
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Leiden Convention Bureau Pubquiz Online events
Algemene voorwaarden | privacy statement