Kartonnen tussenschotten voor kantoor, horeca of bij baliesOm zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen in de nieuwe 1.5m-economie biedt Parthen  kartonnen tussenschotten. Ideaal voor op kantoor, voor de horeca of bij (registratie)balies. Zo kan er gemakkelijk en eenvoudig voldoende afstand gehouden worden. 

De zeer betaalbare tussenschotten kunnen worden geleverd in een tafelmodel of een staand model, afhankelijk van de gewenste gebruikssituatie. Ze zijn gemaakt van duurzaam karton en hebben transparante vensters zodat er goed onderling gecommuniceerd kan worden. Er ontstaat geen afgesloten geheel, maar biedt toch extra geborgenheid en bescherming voor uw medewerkers, gasten of bezoekers. Voor diegenen die juist meer privacy willen zijn er ook tussenschotten zonder vensters verkrijgbaar. Na gebruik kunnen de tussenschotten eenvoudig gedemonteerd worden en gescheiden worden voor recycling. 

De tussenschotten zijn verkrijgbaar in bruin en wit karton en zitten per 10 stuks verpakt. Ze zijn vanuit voorraad leverbaar.

Klik Voor meer informatie

 Tags: Parthen Meeting Essentials 1,5 meter Corona-crisis
Parthen

nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement