La Vie Meeting Center Utrecht introduceert Meeting HygienicsDe meeting sector kijkt weer voorzichtig uit naar hervatting van de activiteiten. Het kabinet vraagt in de persconferentie van dinsdag 21 april met de juiste maatregelen te komen voor het ‘nieuwe normaal’. La Vie Meeting Center Utrecht komt met een concept voor een veilige en hygiënische meeting-omgeving. Onder de naam Meeting Hygienics implementeert de locatie 7 basismaatregelen voor een veilige en hygiënische meeting-omgeving.

Zodra Nederland voorzichtig weer in bedrijf mag, zullen normen en waarden blijvend veranderen en mensen bewuster omgaan met hygiëne. De anderhalve-meter-samenleving vraagt om aanpassingen, in mindset en praktische zin. “Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest op locatie om een veilige en hygiënische omgeving te creëren voor onze gasten én medewerkers. Zo hopen we al onze gasten vanaf 20 mei weer te mogen ontvangen en (op gepaste afstand) het La Vie Thuisgevoel te kunnen bieden”, aldus Elleke Groot, directeur & gastgever La Vie Meeting Center Utrecht. “Zo is onze locatie en service ingericht op de 1,5 meter norm, zijn de routings aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren we contactpunten voor onze gasten en hebben we aanpassingen gedaan in ons food & beverage assortiment en de manier van presenteren/serveren. Onze Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten op locatie en doen een beroep op ieders solidariteit om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving.” Bekijk hier de video over de praktische invulling op locatie.

Persoonlijke ontmoetingen blijven bestaan Ondanks dat het nog even zal duren voordat het vertrouwen in de meeting-branche volledig herstelt, biedt La Vie Meeting Center Utrecht een pro-actief antwoord op het nieuwe normaal. Persoonlijke ontmoetingen blijven belangrijk, ondanks alle online alternatieven met nadelen zoals gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en inbreuk op je privacy. Mensen willen elkaar ontmoeten en hebben behoefte aan persoonlijk contact.

Onderdeel van Regardz Hotels & Meeting Centers
La Vie Meeting Center Utrecht is hét meeting center in Utrecht voor (kennis)bijeenkomsten in het hart van Nederland. Wij organiseren ruim 7.500 bijeenkomsten per jaar voor bijna 100.000 gasten. Ons meetingconcept onderscheidt zich met 40 moderne meeting rooms en verschillende break-out ruimtes met een duurzaam koffie-, thee- en waterconcept. La Vie heeft de derde prijs gewonnen in de Nationale Meeting Award, categorie M en wordt door haar gasten gewaardeerd met een 9,3.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: 1,5 meter Corona-crisis La Vie Meeting Center utrecht
Algemene voorwaarden | privacy statement