ECC Leiden: Verrassende hotspots maken vergaderen echt leuk



 

 

Waarom zou je genoegen nemen met saaie vergaderzalen als je kunt brainstormen op de bodem van een zwembad? Of geïnspireerd kunt raken tijdens een training in een 'Classroom' met spiegelballen? Bij ECC Leiden kun je je creativiteit de vrije loop laten en dat maakt vergaderen leuk!

Hotspots

Standaard vergaderlocaties, daar zijn er al genoeg van. Dus kiest ECC Leiden voor het 'out of the box' concept; qua inrichting, qua catering en zeker ook qua ruimtes die zij aanbieden. Want buiten de vergaderzalen, die met hun sfeer en inrichting ook niet standaard zijn, bieden zij ook nog leuke 'hotspots' aan. Hier kun je in een verfrissende omgeving je bijeenkomst, evenement of borrel organiseren. We lichten een aantal hotspots graag toe.

Meet at the Pool

In The Pool kun je letterlijk op de bodem van een voormalig zwembad zitten. Hier vind je comfortabele stoelen, huiselijke vloerkleden, gezellige verlichting en reddingsboeien. Ideaal voor kleinschalige evenementen of bijeenkomsten maar ook zeker een ruimte die inspiratie biedt om even buiten de lijntjes te kleuren. Strandstoelen en -ballen maken het zwembadgevoel helemaal af en met de eigen bar binnen handbereik kun je hier prima je pool party of receptie geven.



The Classroom

Nog zo'n verrassing: The Classroom. Want soms moet je even terugkeren in de school-banken voor een noodzakelijke training, nascholing of workshop. Maar dat hoeft helemaal niet saai te zijn! The Classroom is een inspirerende ruimte met hippe kleuren en leuke details zoals oude schoolposters en spiegelbollen. Hier vind je rust, ruimte en creativiteit met een kleinschalig auditorium voor 32 personen. Een super verrassende hotspot.

Vintage genieten

Hou je ook zo van lekker buiten zijn, veel groen en toch warme huiselijkheid? Dan zit je op je best in The Greenhouse; een trendy kas met vintage meubilair, heaters, open haard en mediterrane planten voor heel veel sfeer. Ideaal als break-out ruimte of voor brainstormsessies of breaks.

VR-Tour

Wil je zelf zien hoe vijftien vergaderruimtes en hotspots jou kunnen verrassen? Check dan de uitgebreide virtuele tour op de website via www.eccleiden.com/virtual-tour.



 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: ECC Leiden Leiden Eventlocatie Vergaderlocatie
ECC Leiden | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Haagse Schouwweg 10
2332 KG
Leiden
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement