ECC LeidenECC Leiden is een nieuwe evenementen- en congreslocatie die zich met trots aan het binnen- en buitenland presenteert.

ECC Leiden biedt volop mogelijkheden als locatie voor congressen en evenementen van 25 tot 2500 pesonen. Dankzij het ‘black-box concept’ dat het ECC uitdraagt kan ieder evenement  of zakelijke bijeenkomst compleet worden uitgevoerd naar de wensen van de gast.

 Zo kan de ruimte transformeren van een chique feest voor de aandeelhouders tot een uitbundig (personeels-)feest of een strak georganiseerde accommodatie voor uw publieksbeurs.

Maar ook congressen tot 2500 personen hebben alle ruimte in de plenaire zaal van 1800 m². De vide (431 m²) kan tevens gebruikt worden voor (VIP-) ontvangsten en stands. Tevens staan er nog twee ruime foyers tot uw beschikking (van respectievelijk 300m² en 223 m²) en zijn er aansluitend twee boardrooms beschikbaar.

ECC Leiden is een unieke locatie omdat wij buitengewoon flexibel zijn. Daarnaast zit ECC Leiden onder 1 dak met het 4- sterren hotel Holiday Inn Leiden en bieden zij naast 2.700 m² aan ruimte ook nog eens 14 vergaderzalen, 200 comfortabele hotelkamers, een bar, een restaurant en een ruim aanbod aan leisure faciliteiten aan. Dankzij de jarenlange ervaring vanuit Holiday Inn Leiden kunnen zij al uw bijeenkomsten met  grote expertise uitvoeren! Alle bijeenkomsten en evenementen worden compleet naar de wensen van de gast uitgevoerd. Ook wordt  o.a. ‘customized’ catering aangeboden en moderne ‘state-of-the-art’ techniek en audiovisuele middelen.

Het ECC Leiden heeft een eigen ingang en 4 ruime leveranciersingangen, 12 nooduitgangen, ruime toiletvoorzieningen, 2 bars en een eigen keuken. De combinatie van ECC Leiden met Holiday Inn Leiden zorgt voor een eindeloze reeks aan mogelijkheden!

ECC Leiden is uitstekend bereikbaar (dankzij de goede OV verbinding en ligging aan de A44) en ligt tegenover het zakelijke district van Leiden (Leiden Bio Science Park).  ECC Leiden heeft de beschikking over 400 parkeerplaatsen op het eigen terrein en rondom het naastgelegen Holiday Inn Leiden. Hier zijn ook 6 oplaadpunten voor elektrische auto's beschikbaar.

Onze gasten kunnen tevens gebruikmaken van de gratis shuttleservice die Holiday Inn Leiden aanbiedt. Op werkdagen rijdt de comfortabele shuttlebus vanaf de locatie naar Leiden Centraal station en terug. De reistijd bedraagt circa 10 minuten. Op verzoek is het ook mogelijk om een extra stop the maken bij het Bio Science park.

Wie gingen u zoal voor? Het Genootschap voor Eventmanagers, het internationale congres van het Afrika Studiecentrum over de Ebola-crises, examens en congressen van LUMC en Hogeschool Leiden en de muzikale evenementen van Q-music, DanceXperience, Ibiza Lovers en Hollands Live…

ECC Leiden is ‘owned & operated’ by Holiday Inn Leiden (aangesloten bij Intercontinental Hotel Group).

 

 

ECC LeidenHaagse Schouwweg 10
2332 KG
Leiden
Nederland
T: 071 53 55 523

Content van dit bedrijf

BookerBonus: dubbele punten!
Eerste Holiday Inn van Europa viert 50e verjaardag
Leiden op de kaart van internationale kampioenschappen
Nieuwe investeerders voor Holiday Inn Leiden
ECC Leiden: Onbegrensde mogelijkheden
Algemene voorwaarden | privacy statement