ECC Leiden



Let's meet at ECC Leiden - vergaderen 2.0

Vergader op de bodem van een zwembad of brainstorm in de nieuwste Greenhouse van Leiden. Dat is onze formule voor meetings & events '22!

Vergaderen saai? Niet bij ECC Leiden, de meest creatieve hotspot van Zuid-Holland. Van een vergadering in één van de 15 hippe meeting rooms tot in The Pool, de relaxte hub of in de vintage Greenhouse. Dit is niet alleen één van de leukste locaties voor meetings en kleine evenementen maar ook zeker een hele verrassende.

Innovatieve hotspots
ECC Leiden is compleet gerenoveerd en restyled, waarbij alle 15 ruimtes zijn geüpgraded met een industriële look & feel. Goed voor meetings & events van 2 tot 250 personen. Onlangs zijn er leuke innovatieve hotspots toegevoegd zoals The PoolThe Terrace en The Canteen. Hierdoor geven we onze gasten een totaalbeleving voor allerlei vormen van bijeenkomsten waarbij ook genieten en inspiratie centraal staan. Samen met de healthy foodconcepten van catering Dames Dietz biedt ECC Leiden een verrassende locatie voor jouw bijeenkomst. Daarbij komt de uitstekende service van onze meetinghosts die de gehele dag tot je dienst zijn voor vragen, extra’s en wijzigingen. Gewoon telefonisch of via de app bereikbaar en altijd in de buurt. Zo hoort het toch?

Met een mix tussen vintage en mediterrane sferen, is er begin '22 de fantastische aanwinst op het ruime terras: The Greenhouse. Hier kunnen onze vergadergasten in een trendy kas hun lunch of borrel nuttigen of gewoon even neerploffen op de bank. Maar ook als break-out ruimte of informele meeting is deze welkome toevoeging op het terras een uitstekende keuze. De Greenhouse wordt verwarmd dus kan je hier het hele jaar terecht.

NIEUW: Het eerste kwartaal van 2023 wordt The Classroom geopend. Een kleinschalig auditorium voor 32 personen is het uitgangspunt voor deze vergaderzaal. Ben je met minder personen dan kunnen de stoelen worden omgeklapt als tafeltje, dat kan gewenst zijn bij seminars of een workshop bijvoorbeeld. Maar ook voor een receptie, filmpresentatie of nascholing zit je in The Classroom op je best. De hippe, inspirerende omgeving doet de rest!

Ook The Pool is een fijne hotspot binnen onze locatie. Wil je het anders dan anders? Dan ervaar je hier een unieke beleving in een voormalig hotelzwembad. Daar waar je vroeger alleen in badkleding toegang had kan je nu comfortabel vergaderen maar ook goed een pool party organiseren of je bruiloft, borrel of brainstormsessie houden. Compleet met de originele reddingsboeien, zwemhaak, strandstoelen en de tegeltjes overal om je heen. Maar aangevuld met het comfort van nu zoals comfortabele stoelen, de nieuwste techniek, een heerlijke coffee corner, loungeplekken en gezellige verlichting. Dat dit de creativiteit zal stimuleren staat als een paal boven water. Achtergrondmuziekje erbij en je bijeenkomst valt zeker niet in het water ;)

ECC Leiden biedt:

  • een ruimte entree
  • 15 restyled vergaderzalen
  • werkplekken te huur in 'the Office' of in 'The Bar'
  • ruime lounge met coffee corners
  • volledig nieuwe bar met flexpekken
  • The Pool voor eigentijdse meetings of small events op de bodem van een zwembad
  • The Greenhouse biedt het gehele jaar een warme buitenbeleving op ons terras
  • capaciteit tot 250 personen
  • 150 gratis parkeerplaatsen | gemakkelijk bereikbaar nabij OV en uitvalswegen
  • alle benodigde AV-middelen en inrichting van de ruimte zijn in overleg te realiseren

Op onze website eccleiden.com worden alle mogelijkheden belicht in woord en beeld en kan je tevens online je meeting of event boeken. 

Toch graag even contact met een meeting specialist? Bel ons op 071 53 55 523 of mail naar events@eccleiden.com


 

ECC Leiden



Haagse Schouwweg 10
2332 KG
Leiden
Nederland
T: 071 53 55 523

Content van dit bedrijf

Welcome to our Greenhouse
Na 54 jaar grote verandering voor Holiday Inn Leiden
Vacature: Meeting & Event Host bij ECC Leiden
ECC Leiden vernieuwd vergaderzalen, lobby en publieke ruimtes
Eerste Holiday Inn van Europa viert 50e verjaardag
Leiden op de kaart van internationale kampioenschappen
Nieuwe investeerders voor Holiday Inn Leiden
ECC Leiden: Onbegrensde mogelijkheden
Algemene voorwaarden | privacy statement