Van der Valk Hotel Venlo: De evenementenlocatie van Noord-Limburg

Bij Van der Valk Hotel Venlo staat duurzaamheid & kwaliteit hoog in het vaandel. Opdrachtgevers waarderen dit met een reviewcijfer van 9,3. Bij de bouw van de nieuwe hoteltoren, de inrichting van het hotel en de werkwijze in de keuken, is overal rekening gehouden met duurzaamheid. Ook investeren in personeel en opdrachtgevers valt onder de duurzame gedachte: samen een goede en langdurige band opbouwen. Wij staan klaar voor onze opdrachtgevers om duurzame evenementen te organiseren, verwachtingen te overtreffen, belevingen te creëren en kennisoverdracht op het hoogste niveau te laten plaatsvinden. Hoe wij dat doen?

 

Verdieping

Tijdens de bouw van ons nieuwe hotel zijn wij de samenwerking aangegaan met meerdere toeleveranciers die gespecialiseerd zijn in duurzaam bouwen en ondernemen. Ook hebben we onszelf verdiept in hoe we een duurzame organisatie, werkomgeving en productaanbod kunnen samenstellen voor onszelf, onze gasten en onze opdrachtgevers.

Duurzame relaties

Als we met onze opdrachtgevers spreken over de organisatie en het programma van hun evenement, dan wordt er gesproken over stakeholders, kennisoverdracht en verbinding maken. We vinden het belangrijk om voor onze opdrachtgevers een 'evenementenomgeving' te creëren waarbinnen de opdrachtgever zich 100% kan focussen op de inhoud van het evenement. Of het nu gaat om een training, een lezing, een congres of een productpresentatie: ieder soort evenement vraagt om een taylormade behandeling.Inrichting en organisatie

In de gloednieuwe hoteltoren bevinden zich maar liefst 13 verschillende zalen. De zalen hebben ieder een eigen identiteit en vertellen iets over de geschiedenis van de Van der Valk familie. Verblijf in luxe zalen met plafonds van 4 meter hoogte en geweldig veel daglicht. In een vroeg stadium van de nieuwbouw is er door de architect, de familie Van der Valk en onze opdrachtgevers nagedacht over de inrichting en functionaliteiten van de zalen. Wij bieden onze opdrachtgevers een breed pallet aan mogelijkheden. Zo beschikken wij over een groot auditorium met 126 zitplaatsen inclusief een professioneel bioscoopdoek, diverse boardrooms, een crea-tieve brainstormzaal en vier flexibele congreszalen waarin 400 personen in een theateropstelling kunnen congresseren. Als klap op de vuurpijl is het bijzonder om op 50 meter hoogte te verblijven in ons pronkstuk en topfloor: Level77. De topfloor is ruim opgezet en bestaat voor 95% uit glas. Hierdoor is er een spectaculair uitzicht over alle windstreken van Noord-Limburg. Level77 is dé locatie in Noord-Limburg voor de organisatie van een receptie tot 350 personen of een gala tot 200 personen. Natuurlijk biedt Level77 nog veel meer mogelijkheden om een onuitwisbare beleving te creëren.

Kennisoverdracht en verbinden

Onze opdrachtgevers willen op een zo optimaal mogelijke manier kennisoverdracht laten plaatsvinden tijdens hun evenement. Het is in dit geval van cruciaal belang om marketing- en audiovisuele technieken goed te organiseren. Op het gebied van marketing denken wij met onze opdrachtgever mee en maken wij ook gebruik van ons eigen zakelijke netwerk om nieuwe verbindingen tot stand te brengen. Denk aan de inzet van social media, digitale deelnemersinformatie, deelnemersregistratie, signing, de inzet van narrowcasting, hybride (side) events, etc. Voor de technische ondersteuning van het evenement beschikken wij over een state-of-the-art audiosysteem.Een echte allrounder

Als viersterrenhotel hebben we alles in huis om jouw gasten 24/7 een onbezorgd en veilig verblijf te garanderen. Zo hebben we twee restaurants, een hotelbar, een luxe gym, wellness, beautysalon en een indoor zwembad met relaxruimten. Het hotel is goed bereikbaar, beschikt over een ruime gratis parkeerplaats en er zijn laadpalen voor je elektrische auto.

Investeren in elkaar

Van der Valk Hotel Venlo investeert in de kwaliteit en organisatie van jouw evenement. Opdrachtgevers waarderen dit met een 9,3 op MeetingReview en een 8,9 als overall score op alle populaire reviewkanalen zoals Google en Booking.com. Kom naar Noord-Limburg. Kom naar Van der Valk Hotel Venlo.

Meer informatie? Ga naar www.hotelvenlo.nl of stuur ons een e-mail via groups@venlo.valk.com.


 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Van der Valk Hotel Venlo

Tags: Van der Valk Hotel Venlo evenementenlocatie Limburg Noord-Limburg Venlo Locatie
Van der Valk Hotel Venlo | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Nijmeegseweg 90
5916 PT
Venlo
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement