Moxy Amsterdam Schiphol Airport presenteert speelse en duurzame vergaderruimtesMoxy Amsterdam Schiphol Airport verhuurt naast hotelkamers ook vergaderruimtes. De ingerichte ruimtes zijn volledig in stijl van Moxy, namelijk speels, stijlvol en gedurfd. In de tijd waarin duurzaamheid een grote rol speelt, zijn de vergaderruimtes ook sustainable ingericht met upcycled meubilair.

In de zoektocht naar meubilair voor de kantoren, bij de naastgelegen vergaderruimtes, werd het hotel, onderdeel van International Hotel Capital Partners, geconfronteerd met de hoge prijzen van traditioneel kantoormeubilair. Op zoek naar alternatieven kwam Moxy een aantrekkelijke optie tegen: upcycled meubilair. Dit is een vorm van recycling waarbij het product na verwerking dezelfde of zelfs een betere kwaliteit heeft. Het bleek de perfecte oplossing te zijn, aangezien de upcycled meubilair niet alleen voor de kantoren, maar ook voor de vergaderruimtes gebruikt konden worden.

Met zorg uitgekozen 
Het upcycled meubilair van de vergaderruimtes bestaat uit boardroom tafels, stoelen en geprinte tafels. Wat het hotel vooral aanspreekt aan deze optie, is het idee dat het meubilair met zorg is uitgekozen en niet alles nieuw is aangeschaft. “Wij geloven sterk in het hergebruiken van materialen en het verlengen van de levensduur van producten. Door te kiezen voor upcycled meubilair draagt IHCP niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geeft het ook deze meubelstukken een tweede leven”, zegt Annemarie van den Berg, Director of Sales, Marketing & Events van IHCP.

Huurders reageren positief op het gebruik van de speels ingerichte en duurzame vergaderruimtes. Ze vinden de opstellingen gemakkelijk te variëren en beschouwen de ruimtes als creatief, inspirerend en ondernemend. Het upcycled meubilair van de vergaderruimtes past dan ook bij de sfeer die IHCP wil creëren en uitstralen bij Moxy Amsterdam Schiphol Airport, waarin plezier en creativiteit centraal staan.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Moxy Amsterdam Schiphol Airport Vergaderlocatie Hoofddorp upcycled meubilair
Algemene voorwaarden | privacy statement