people@places opent drie regionale vergader- en flexwerklocaties



Met de opening van maar liefst drie vergader-, congres- en flexwerklocaties in Amersfoort, Almere en Hoofddorp staat de teller van people@places vanaf deze maand op 15 vestigingen door heel Nederland. Het bedrijf ziet de kracht in de regio’s ontstaan en heeft het doel om gestructureerd toe te werken naar een landelijk netwerk van vestigingen die op 30 minuten reisafstand van elkaar gevestigd zijn. 

Vooral in Midden-Nederland heeft people@places zichzelf de afgelopen jaren letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet. Onder andere in Utrecht, Harderwijk, Culemborg, Naarden en Apeldoorn opende het bedrijf vestgingen met flexwerkplekken en vergaderzalen voor 5 tot 500 personen. people@places was een van de eerste spelers in de markt die startte met flexibele werk- en vergaderplekken die per uur gehuurd kunnen worden.

De kracht eenvoudig zaken doen
Erik Werners, medeoprichter en -eigenaar van people@places: ‘De markt van externe vergaderlocaties zit weer in een stroomversnelling. Veel bedrijven hebben zelf geen vergaderzalen meer en hoewel men nog steeds veel online vergadert erkent men de kwaliteit van live bijeenkomsten. Bedrijven zien er de meerwaarde van in om dan een goede locatie te huren die alle gemakken en comfort biedt en goed bereikbaar is.’ 

Vergaderen in Amersfoort, Almere en Hoofddorp
Eerder deze maand opende people@places Amersfoort 033, een moderne en lichte locatie met een huiselijke sfeer, een congreszaal met een capaciteit van 100 personen en een studio voor livestream en hybride bijeenkomsten. Later in april zal people@places Almere in de iconische Green Capitol Towers langs de snelweg A6 openen. Naast kantoren en flexwerkplekken is er ook een auditorium aanwezig dat ruimte biedt aan 100 personen. In mei opent people@places in het voormalig HNK (Het Nieuwe Kantoor) in Hoofddorp. Deze vestiging heeft vergaderzalen en spreekkamers maar richt zich voornamelijk op de flexibele huur van co-working- en flexwerkplekken. Parkeren is gratis en de vestigingen zijn gunstig gelegen ten opzichte van snelwegen en openbaar vervoer.

Over people@places
people@places bestaat sinds 2015 en gelooft in het breken van de traditionele manier van werken in de zakelijke vastgoedmarkt. Het bedrijf uit Deventer brengt leegstaande panden weer tot leven met een doorlopende mensenstroom in een hybride vastgoedvorm, waar hospitality en flexibiliteit aan de basis staan. Huurders genieten van een professionele ontvangst, uitstekende catering en hospitality op de flexplek/kantoor of in de vergaderzalen. De laatste twee jaar opende people@places 10 nieuwe locaties, doel is dat de teller eind 2023 op 20 vestigingen staat. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: people@places Vergaderlocatie people@places Amersfoort 033 people@places Almere amersfoort SAIL Hoofddorp
Algemene voorwaarden | privacy statement