IBTM World onthult laatste details over de beurs



IBTM World 2023, het langverwachte wereldwijde evenement voor de MICE-branche, vindt volgende week plaats. De organisatoren hebben de laatste details en cijfers van het evenement onthuld, waarmee de basis wordt gelegd voor opwindende drie dagen.

Meer dan 4.700 relevante hosted buyers uit 110 landen zullen de vlaggenschipshow van IBTM bijwonen, die van 28 tot 30 november terugkeert naar Fira, Barcelona. De organisatoren hebben bevestigd dat deze week 60.000 vooraf geplande afspraken zijn gemaakt via het matchmakingplatform, los van de connecties die naar verwachting spontaan tot stand zullen komen tijdens het driedaagse evenement.

Dit jaar zul een groot aantal nieuwe en terugkerende exposanten zich aansluiten, waaronder Backstage Production Group, Los Angeles Tourism & Convention Board, Qondor, Visit Houston, Mexico, Costa Rica Convention Bureau, Jakarta, Hong Kong Tourism Board, Macao en Choice Hotels International. Deze enorme en diverse exposantendeelname biedt nog meer mogelijkheden om nieuwe ideeën te vinden en geïnspireerd te worden en geeft ook de robuustheid van de wereldwijde sector voor zakelijke evenementen aan.

De #culturecreators-campagne van IBTM World is dit jaar uitgebreid om extra nadruk te leggen op het in staat stellen van evenementenprofessionals om gemeenschappen te smeden, waardevolle verbindingen te leggen, ongelooflijke ervaringen te ontwerpen en cultuur te creëren met hun eigen evenementen.

Om de belangrijke rol van eventprofessionals bij het creëren van cultuur te onderstrepen, lanceert IBTM op dag drie om 12.30 uur haar nieuwe ‘Culture Creators Report’. Het rapport dient als een wereldwijde temperatuurcontrole voor de vergader- en evenementenindustrie en is samengesteld op basis van uitgebreide casestudies en enquêtes uit de sector. Het rapport zal op de Main Stage worden onthuld in de vorm van een verhelderende paneldiscussie met vertegenwoordigers van Forbes en Sportradar.

Tijdens de beurs zal ook het langverwachte IBTM World Trends-rapport 2024 worden onthuld, waarin enkele van de belangrijkste kwesties van onze tijd worden behandeld, waaronder duurzaamheid, technologie, personalisatie, diversiteit en inclusiviteit en de opkomst van AI. Alistair Turner zal zijn bevindingen gedurende de week tot leven brengen tijdens meerdere sessies op de Main Stage.

Het gevierde onderwijsprogramma zal dit jaar verschillende vernieuwde podia en thema's bevatten, zoals gemeenschapsopbouw, diversiteit en inclusiviteit, en de toekomst van technologie en innovatie. Elke dag gaan er drie keynotes van binnen en buiten de sector van start, met in de hoofdrol de indrukwekkende Maria Teixidor – de eerste vrouw die de functie van secretaris van de Raad van Bestuur bij Barcelona FC bekleedt – op dag één; Lars Silberbaur die op dag twee zijn ervaring zal delen met het opbouwen van culturele erfenissen op Lego, MTV en de Olympische Spelen; en de keynote van dag drie zal een gesprek zijn tussen de CEO van Braindate, de innovatieve Christine Renaud, en de kracht uit de industrie, Julius Solaris.

IBTM World biedt altijd mogelijkheden om te netwerken en dit jaar is dat niet anders; de Welcome Party, die aan het eind van de eerste dag op de locatie plaatsvindt, zal dit jaar de prachtige waterkant en stranden van Barcelona vieren, met installaties, oogverblindend entertainment, een live band en een ‘sea to table’-menu. Bij Networking Hour komt de beursvloer op de tweede dag tot leven met cultuur en festiviteiten, met gastvrijheid gepland vanuit Denemarken, Parijs, Aruba, Hong Kong, Canada, Kroatië, Maleisië en vele anderen. Club Night keert dit jaar op de avond van dag twee terug naar Opium. IBTM-badgehouders krijgen tot 02.00 uur gratis toegang tot de club.

Claudia Hall, IBTM World Event Director: “Ik ben enorm enthousiast over IBTM World volgende week. Het team heeft een doordacht, impactvol en inspirerend programma van sessies en evenementen ontworpen en hard gewerkt om duizenden kwaliteitskopers en leveranciers samen te brengen voor drie dagen productieve zakelijke bijeenkomsten en verbindingen. Ik kijk uit naar mijn eerste IBTM World als Event Director en ik hoop de hele week zoveel mogelijk mensen te ontmoeten op de beursvloer en tijdens onze netwerkevenementen.”

Bezoekersregistratie is nog steeds open voor IBTM World 2023. Registreer vóór 27 november om de registratiekosten ter plaatse te vermijden.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: IBTM World Barcelona Vakbeurs
Algemene voorwaarden | privacy statement