Eerste keynote spreker IBTM World 2022 bekendIBTM heeft Salesforce event lead Gareth Kelly aangekondigd als de eerste keynote spreker voor IBTM World 2022, dat plaatsvindt in Fira, Barcelona, van 29 november tot 1 december.

Als hoofd van Salesforce's volledige evenementen- en ervaringenportfolio in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), is Gareth Kelly ook verantwoordelijk voor het toezicht op EMEA tijdens het legendarische Dreamforce-evenement. Het evenement in 2022 verwelkomde 150.000 aanwezigen, hetzij persoonlijk, hetzij op het digitale platform Salesforce+, vertegenwoordigde meer dan 100 landen en toonde innovaties die van het publiek van aanwezigen fans maakten.
                                      
Gareth Kelly, Senior Director en Head of Strategic Events EMEA, zal onderzoeken hoe Salesforce zijn empowerende en inspirerende evenementen gebruikt om betere bedrijfsresultaten te behalen en betekenisvolle culturele ervaringen voor bedrijven te creëren. Gareth Kelly merkt op: "Dit is een opwindende tijd voor onze industrie, omdat we de kans grijpen om na de pandemie, op fantasierijke en innovatieve manieren, opnieuw op te bouwen. Evenementen staan ??niet op zichzelf, ze hebben de kracht om verreikende en positieve veranderingen teweeg te brengen in het bedrijfsleven, de cultuur en de samenleving. Het zal stimulerend zijn om de kennis en ervaring die Salesforce heeft opgedaan, met name door ons Dreamforce-evenement, te delen met zoveel interessante en gelijkgestemde mensen bij IBTM World, en hen te inspireren om door te gaan met het opbouwen van een erfenis van visionaire evenementen die verbeteren en veel voordeel opleveren aan het moderne zakelijke landschap van vandaag.”

Andere deskundige sprekers die voor IBTM World zijn bevestigd, zijn onder meer Tom Roach, VP Brand Strategy bij Jellyfish, die een lezing zal houden met de titel 'In a World of Change, wat niet? De 7 principes van effectieve merkopbouwende creativiteit'. In zijn sessie zal Tom suggereren dat, hoewel marketeers gefascineerd zijn door verandering en de technologie die daaraan ten grondslag ligt, er iets belangrijkers is dat nooit verandert: het menselijk brein - de hardware waarop al deze nieuwe technologie draait.

Despoina Zachariadou, Lead Immersive UX Designer, Creative Technologist VR/AR, en Creative Director bij Jack Morton Worldwide zullen de metaverse uitleggen en waarom het ertoe doet. Adolfo Pahissa Lopez, die het Experience Design-team leidt als Head of Creativity voor technologietrendvoorspellers bij NTT DATA Europe & LATAM, zal onderzoeken waarom het van vitaal belang is om je aan te passen en te voldoen aan de verwachtingen van Gen Z om te overleven en te gedijen in de huidige markt.

Op IBTM World's Accelerate Stage, waar interactieve discussies, nieuwe ideeën en inspirerende korte gesprekken worden getoond, zal Grant Dudson, Influencer en Creative Director bij Chorus, het verleden en de toekomst van evenementtechnologie bespreken. Als een van de toonaangevende creatieve stemmen in de industrie, zal Grant reflecteren op de reis van evenementtechnologie door de ogen van een creatieveling en speculeren over wat dit betekent voor de toekomst voor technologische innovatie op evenementen.

David Thompson, Event Director, IBTM World, zegt: “Ons marktleidende onderwijsprogramma is ontworpen rond het thema cultuur in al zijn vormen, en de sessies over technologie zijn daarop geen uitzondering. Na de pandemie zijn we allemaal veel meer ondergedompeld in en open voor het ongelooflijke potentieel van technologie, en we zijn verheugd om een ??groot aantal prachtige sessies te delen die in dat thema duiken. Gareth Kelly is een krachtpatser van kennis en ervaring, en zijn sessie zal inspirerend zijn voor iedereen die hun evenementen naar een hoger niveau wil tillen.”

Het innovatieve kennisprogramma van IBTM World omvat een vol programma met sessies over connecties, zaken, carrières, merken en ervaringen. IBTM brengt 's werelds toonaangevende kopers en leveranciers samen voor drie dagen van hoogwaardige één-op-één zakelijke evenementen, netwerken en inspirerende onderwijssessies. De vlaggenschipshow van Barcelona heeft veel van 's werelds bekendste bestemmingen en leveranciers bevestigd. Technologiegerichte exposanten die bevestigd zullen worden, zijn onder meer Cvent, Conference Compass en Parthen Meeting Services.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: IBTM World 2022 IBTM Vakbeurs Barcelona Keynote
Algemene voorwaarden | privacy statement