UNICEO gaat samenwerking aan met AccorAccor, een van de mondiale leiders op het gebied van gastvrijheid, is een officiële mondiale strategische partner geworden van United Networks of International Corporate Event Organizers (UNICEO®), waarmee het de tweede hotelgroep is die een strategisch partnerschap is aangegaan met de toonaangevende vereniging voor uitmuntende bedrijfsevenementen.

De samenwerking omvat het bieden van ondersteuning voor de activiteiten van de non-profitorganisatie gevestigd in Genève en samenwerking met haar wereldwijde lidmaatschap van senior zakelijke evenementen- en vergaderplanners over de hele wereld. Door samen te werken met UNICEO® zal Accor profiteren van nauwere toegang tot senior besluitvormers die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsevenementen van grote internationale bedrijven en verenigingen, waardoor de positie van Accor in het segment vergaderingen en evenementen wordt versterkt.

Laurent Fuchs, die UNICEO® wereldwijd leidt, is van mening dat: "Accor een van de toonaangevende horecabedrijven ter wereld is en eigenaar is van de meest prestigieuze merken. We zijn vereerd dat we zijn geselecteerd als een van hun wereldwijde partners. Dit partnerschap zal onze samenwerking waardevolle kennis opleveren ondersteuning, en onze leden met een wereldwijde expertise van honderden locaties voor hun evenementen en dragen daarom positief bij aan de uitmuntendheid van hun evenementen en aan de ontwikkeling en het leiderschap van UNICEO.”

In een reactie op dit partnerschap zei Accor SVP M&E, Airlines & Trade Marketing, Meenaz Diamond: “We zijn verheugd om ons partnerschap met UNICEO aan te kondigen, omdat we geloven in de kracht van samenwerking om positieve verandering te creëren. Het samenwerken met UNICEO’s gemeenschap van evenementenplanners zal belangrijke inzichten opleveren om ons te helpen initiatieven te ontwerpen die de hotelervaring van zakelijke evenementenplanners verbeteren.”


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: UNICEO Accor Branchevereniging
Algemene voorwaarden | privacy statement