Maak kennis met Leidse locaties en meer tijdens de FAM trip Leiden op 20 november



Ben je altijd op zoek naar vernieuwende, unieke locaties voor jouw volgende congres of evenement? En weet je niet waar je moet beginnen! Kom dan naar de FAM trip op 20 november 2023, georganiseerd door het Leiden Convention Bureau.

Leiden, een stad met een rijke geschiedenis; de stad waar Rembrandt het licht zag en Einstein de grondslag legde voor zijn theorieën. Overal waar je komt voel je je omringd door de geschiedenis, maar ook door alle nieuwe ontdekkingen die Leiden rijk is. Dit maakt dat Leiden een unieke bestemming is voor uw volgende evenement. Het is daarom de hoogste tijd om kennis te maken met de stad! Kom ook naar de FAM trip op 20 november, georganiseerd door het Leiden Convention Bureau!

Om 12:00 begint de lunchsessie bij de Pieterskerk van Leiden, waarna we je meenemen op een ontdekkingsreis door de oude, historische binnenstad. De binnenstad zit vol met mogelijkheden en vormt de perfecte setting voor jouw volgende evenement. Vooral omdat alle locaties op loopafstand van elkaar liggen, en gecombineerd kunnen worden met elkaar. Je maakt kennis met verschillende locaties, ontmoet interessante sprekers en krijgt een beeld van de schitterende mogelijkheden die Leiden als bestemming te bieden heeft. De dag wordt om 17:00 afgesloten met een hapje en een drankje. 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze dag, deelname is gratis. Je kunt je hier aanmelden.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Leiden Convention Bureau Leiden Bestemming
Algemene voorwaarden | privacy statement