Koninklijke Jaarbeurs introduceert duurzame stands voor beurzen en evenementenKoninklijke Jaarbeurs biedt haar exposanten vanaf vandaag de mogelijkheid om hun beursstand op te bouwen met duurzame en circulaire materialen. Met de introductie van de duurzame beursstand zet Jaarbeurs een belangrijke stap in het verder verduurzamen van haar beurzen en evenementen.

Marloes van den Berg, Chief People & Sustainability Officer Koninklijke Jaarbeurs: “Standbouwers en exposanten zijn steeds meer met hun ‘footprint’ van hun beursdeelname bezig. We merken dat men het steeds belangrijker vindt dat beursstands worden gemaakt van herbruikbare materialen. Deze gedachte sluit naadloos aan bij onze ambitie om de meest duurzame organisator en facilitator van beurzen en evenementen in Europa te worden. Dit is voor ons de reden om exposanten duurzame keuzes te bieden in het inrichten van hun stand.”

Jaarbeurs werkt voor de duurzame standbouw samen met leveranciers als Vepa the furniture factory, JMT en A-Booth. Deze leveranciers leveren circulaire materialen van meubilair, tapijt tot aan de wanden.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Jaarbeurs utrecht duurzaam organiseren
Algemene voorwaarden | privacy statement