EventSummit eerste live beursEventSummit wil in de Jaarbeurs dé eerste live beurs van 2021 zijn. Samen met de Jaarbeurs is een draaiboek ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om binnen drie tot vier weken de beurs te organiseren, rekening houden met alle voorzorgsmaatregelen die op dat moment gelden.

Deze hybride editie zal in de loop van het tweede kwartaal 2021 plaatsvinden. De plattegrond is al klaar, 60% van het aantal beschikbare stands is al verkocht en de ticketing zal snel starten. Zodra de overheid toestemming geeft, gaan wij een dinsdag of donderdag prikken. De tijd tussen beslissen en uitvoering ligt rond de drie tot vier weken. Dit vergt flexibiliteit van zowel exposanten, toeleveranciers en bezoekers. Gelukkig worden door het unieke beursconcept met uniforme standbouw de exposanten geheel ontzorgd.”

Door de positieve berichten, die we tot nu toe ontvangen hebben, blijkt dat er veel bereidheid is binnen de branche om te laten zien dat het wél kan. Een beurs wordt gezien als doorstroomlocatie en zal waarschijnlijk als één van de eerste events weer worden toegestaan. Zowel stands als tickets zullen schaars zijn. Dus als je bij dit feestelijke livemoment aanwezig wilt zijn, is het raadzaam snel een stand te boeken. Tickets zijn alleen voor corporate eventmanagers beschikbaar en de registratie zal binnenkort starten.”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: EventSummit Jaarbeurs utrecht Live beurs corporate eventplanners
Algemene voorwaarden | privacy statement