Rotterdam Ahoy, Next Level Gorinchem en Koninklijke Jaarbeurs YOIN nu ook excellent meeting placesRotterdam Ahoy, Next Level Gorinchem en Koninklijke Jaarbeurs hebben recent succesvol het certificeringsproces doorlopen tot YOIN excellent meeting place en mogen zich nu rekenen tot de ‘champions league’ van de Nederlandse congres- en eventlocatiemarkt. Het aantal ‘excellent meeting places’ groeit en daarmee de mogelijkheid voor opdrachtgevers om te kiezen voor een gecertificeerde locatie. 

Mirjam van de Kamp, Director of conventions bij Rotterdam Ahoy: “We zijn trots dat we hiermee hét betrouwbare kwaliteitsmerk voor congres- en evenementenlocaties mogen uitdragen. Rotterdam Ahoy is namelijk niet alleen een locatie voor grote (sport)evenementen, shows en concerten, ook in ons congrescentrum verzekeren we onze gasten van de ultieme ervaring. Uiteraard vieren we deze prestatie en is het een positieve impuls om de kwaliteit hoog te houden en onze diensten voortdurend te verbeteren.”Next Level Gorinchem is een unieke eventlocatie gelegen op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem. Nicole Stuijk, Head of Meeting & Events zegt: “Wij waren voor Next Level op zoek naar een onafhankelijke professionele certificering waarbij de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staat. Hierbij kwamen we uit bij YOIN excellent meeting places, onderdeel van CLC-VECTA. De zelfaudit en de audit van de auditeur hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren. Wij zijn dan ook erg trots op de toegekende certificering.”

Niek Krebbers, Head of Sales Koninklijke Jaarbeurs: “Het is een bevestiging dat wij met verschillende teams binnen het congres- en vergadercentrum laten zien dat wij centraal in Nederland dé plek zijn waar deelnemers aan bijeenkomsten, congressen en vergaderingen goed bij elkaar kunnen komen. We zijn enorm trots op de waardering die we krijgen van een onafhankelijke instantie als YOIN excellent meeting places. We weten wat onze kracht is en waar de aandachtspunten liggen voor een nóg betere service en kwaliteit van onze dienstverlening.”

Tweejaarlijkse her-inspectie
De onafhankelijke auditeurs van YOIN hebben de afgelopen weken met veel enthousiasme de inspecties uitgevoerd bij Rotterdam Ahoy, Next Level Gorinchem en Koninklijke Jaarbeurs Utrecht én bij een flink aantal locaties die aan de beurt waren voren de tweejaarlijkse her-inspectie.

Dineke Philipse, coördinator YOIN: “De criteria waar een YOIN excellent meeting place aan moet voldoen, houden we regelmatig tegen het licht. Dat doen we samen met auditeurs, opdrachtgevers en op basis van actualiteit. De tweejaarlijkse her-certificering is een belangrijk ijkpunt om enerzijds de bestaande criteria opnieuw te toetsen, anderzijds geeft het zicht op de ontwikkeling en groei die locaties doormaken in kwaliteit, service en dienstverlening, mede ook op basis van de feedback van de eerdere insoectie. Het is fantastisch om te zien dat, zelfs met de verschillende aanscherpingen, locaties bij her-inspectie veelal hoger scoren dan bij de eerste inspectie. Het laat zien dat deze locaties hier bewust mee bezig zijn en zich daarom terecht de komende 2 jaar opnieuw YOIN excellent meeting place mogen noemen.

De locaties die de afgelopen periode de her-certificering succesvol hebben doorlopen zijn: Postillion Hotel en Convention Centre Den Haag, Beurs van Berlage, Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel, Van der Valk Hotel Eindhoven – 040 Congres & Events, De Bonte, Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Sanadome, RAI Amsterdam, Pullman Eindhoven Cocagne, Van der Valk Sassenheim-Leiden, World Forum The Hague, Postillion Hotel en Convention Centre Amsterdam, Sociëteit De Witte en Martiniplaza.

YOIN excellent meeting places
YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties. YOIN excellent meeting places adviseert, ondersteunt en beoordeelt locaties op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service. YOIN excellent meeting places is een zelfstandige organisatie, maar wordt met veel vertrouwen ‘powered by’ CLC-VECTA.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: YOIN excellent meeting places Rotterdam Ahoy Next Level Gorinchem Koninklijke Jaarbeurs
YOIN Excellent Meeting Places | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Bisonspoor 3002-B509
3605 LT
Maarssen
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement