Cupola XS breidt evenementenaanbod uit in de Koepel in HaarlemCupola XS breidt haar evenement mogelijkheden in de Koepel flink uit. Met de grotere beschikbaarheid van ruimtes streeft de techcampus ernaar om meer tech- en innovatiegerichte events voor bedrijven te organiseren. Door deze uitbreiding kan Cupola XS vergaderingen, congressen en business evenementen van 2 tot 1.500 personen organiseren.

“Onze iconische locatie inspireert en geeft energie door het indrukwekkende atrium en is nu ook praktisch ingericht met grote lichte ruimtes. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een event, congress of kick-off met een plenair programma voor 300 gasten. Deelnemers kunnen daarna in groepen van 50 personen in de diverse eventrooms aan breakout- en verdiepende sessies deelnemen,’’ zegt eventmanager Dana Reek van Cupola XS.

Met de uitbreiding van de vergader- en event mogelijkheden in de Koepel biedt Cupola XS nu verschillende faciliteiten, waaronder een congresruimte, drie grote eventrooms en diverse spreek- en vergaderruimtes. Ook is er een mediastudio voor video-, foto- en podcastproducties die per dagdeel gehuurd kan worden.

Inspirerende beleving
“Een bijeenkomst in de Koepel is een unieke ervaring. Het iconische gebouw, levendige community en de (nieuwe) comfortabele ruimtes met goede akoestiek zorgen voor goede energie, inspiratie en creativiteit,” aldus Reek. Grote events van Rijkswaterstaat, het Spaarne Gasthuis en Provincie Noord-Holland hebben al plaatsgevonden in de Koepel.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: De Koepel Haarlem Eventlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement