Tulip Inn Eindhoven Airport breidt uit: bijeenkomsten met uitzicht op de start- en landingsbaanTulip Inn Eindhoven Airport neemt een grote stap en breidt met maar liefst meer dan 370m2 uit! Per 1 oktober 2023 neemt het hotel het Business Center en de Skylounge over van Eindhoven Airport. Een volledig verzorgde conferentie of bijeenkomst met uitzicht op de start- en landingsbaan, bereikbaar vanaf meer dan 70 internationale bestemmingen in het zakelijk sterk groeiende Eindhoven geeft het hotel een enorme MICE-boost.

Tulip Inn Eindhoven Airport kenmerkt zich door haar unieke strategische ligging, direct op de terminal van de luchthaven. Overnachten in één van de 120 kamers van het moderne 3-sterrenhotel was al mogelijk, maar vanaf 1 oktober kan men ook conferenties, evenementen en congressen tot 180 personen organiseren. Manager Jacqueline Hompes van Tulip Inn Eindhoven Airport: “Het Business Center is inmiddels geheel gerenoveerd. Zowel de Skylounge, waar 180 personen terecht kunnen, als de zalen zijn vernieuwd met ander meubilair en stralen een modern en luxe karakter uit.” Daarbij is er van alles mogelijk als het gaat om het gastenaantal. Er zijn twee kleine zalen van 42m2 en twee grotere zalen van 84m2. De laatste twee kunnen ook worden samengevoegd zodat er één grote zaal ontstaat. Ideaal voor (product)presentaties of evenementen met grote groepen bezoekers. Maar ook personeelsbijeenkomsten of –borrels zijn bijvoorbeeld mogelijk.

Internationale bijeenkomsten
Door de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer als met de auto, eigen parkeergelegenheid en de ligging dichtbij de Eindhovense Brainport, zorgt het Business Center voor een nog breder aanbod van diensten en faciliteiten voor de gasten. Daarnaast is de locatie geknipt voor bijeenkomsten met een internationaal karakter. Gasten uit vele landen in Europa kunnen gemakkelijk invliegen en hoeven na het landen letterlijk de terminal niet te verlaten om in hun (geluidsdichte) hotelkamer te komen. Ook zijn de meeting rooms allemaal inpandig en dus eenvoudig bereikbaar. De toevoeging van het Business Center en Skylounge maakt het hotel een nog dynamischere plek, waar gasten kunnen genieten van comfortabele accommodaties, vriendelijke service en moderne evenementen- en congresfaciliteiten. 

Over Louvre Hotels Group
Louvre Hotels Group is een belangrijke speler in de wereldwijde hospitality, met een portefeuille die nu meer dan 1.600 hotels in 54 landen omvat. De groep heeft een volledig hotelaanbod, van 1 tot 5 sterren, met de historische merken van de Louvre Hotels Group (Royal Tulip, Golden Tulip, Campanile, Tulip Residences, Kyriad, Kyriad Direct, Tulip Inn en Première Classe), de 5 merken van het Sarovar-netwerk in India, de Franse groep Hôtels & Préférence en het merk Tempting Places.  De groep heeft ook een distributieovereenkomst met de groep Barrière. Louvre Hotels Group is een dochteronderneming van Jin Jiang International Holdings Co., Ltd., de 2de hospitality groep ter wereld.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Tulip Inn Eindhoven Airport eindhoven Brabant Congreslocatie Tulip Inn
Algemene voorwaarden | privacy statement