Postillion Hotel en Convention Centre Utrecht Bunnik: Re-Designed for Live!





Afgelopen maanden heeft Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik een frisse en moderne metamorfose ondergaan. Waardoor live ontmoeten, vergaderen en werken nog beter zijn dan ooit tevoren!


Het vernieuwde Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik is de ideale uitvalbasis voor jouw event, workshop of bijeenkomst. Met 29 flexibele zalen biedt deze locatie voor ieder wat wils. Zo zijn er boardrooms voor kleine vergaderingen en grote ruimtes voor conferenties en evenementen tot 1.200 personen.

De centrale ligging in het midden van het land, direct aan de A12 en vlakbij de A27, zorgt ervoor dat deze locatie uitstekend te bereiken is. Ook wanneer je met het openbaar vervoer wilt komen, is er een treinstation om de hoek. Bovendien beschikt het hotel over een eigen parkeerterrein met gratis parkeerplaatsen voor ruim 400 gasten.



Flexibele zalen

De vergaderzalen van Postillion Hotel Utrecht Bunnik & Convention Centre zijn flexibel en kunnen zelfs gecombineerd worden om grotere ruimtes te creëren. Daarnaast is er een prachtige binnentuin die naar wens kan worden ingericht, waardoor er mogelijkheden zijn voor grotere activiteiten of een ontspannen setting tijdens pauzes. Elke vergaderzaal is direct verbonden met de foyer, waar gasten kunnen genieten van koffie, thee en fruitwater. Ook ons brainfood zal niet ontbreken, dit is altijd beschikbaar om de energie en concentratie op peil te houden.



Flexwerken

Tussen de vergaderingen door ergens je laptop openklappen of even een telefoongesprek voeren? Dan kun je terecht in ons heringerichte en verruimde Business Point. Een plek waar je rustig kunt flexwerken met alle faciliteiten die je nodig hebt. Uiteraard kun je op elk moment van de dag werken in ons Business Point zonder dat je van tevoren een afspraak hoeft te maken.



Restaurant en bar

Het vernieuwde restaurant en de bar bieden ruimte aan zowel grote als kleine groepen. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of diner na een lange dag vergaderen én uiteraard aan de bar voor een borrel om de dag goed af te sluiten. Met mooi weer kun je met gemak naar buiten verplaatsen op ons prachtige buitenterras.



Ideale combinatie

Postillion Hotel Utrecht Bunnik & Convention Centre biedt een ideale combina-tie van een gunstige locatie, uitgebreide faciliteiten, duurzaamheid en professionele service. Of je nu een vergadering, congres, evenement of feest organiseert, deze locatie heeft alles wat je nodig hebt om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Het hele team van Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik kan niet wachten om iedereen gastvrij te mogen verwelkomen op deze prachtige, vernieuwde locatie!

www.postillionhotels.com
 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunni Postillion Hotels Locatie utrecht
Postillion Hotel Utrecht-Bunnik | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Kosterijland 8
3981 AJ
Bunnik
nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement