Festival Cadeaukaart en ticketingprovider C-TIX gaan samenwerken



Festival Cadeaukaart en ticketingprovider C-TIX kondigen vandaag aan te gaan samenwerken. Door de integratie is de Festival Cadeaukaart nu ook beschikbaar voor evenementenorganisaties die tickets verkopen via de ticketingsoftware van C-TIX. Dit maakt het afrekenen van tickets nog eenvoudiger. Naast het gemak vergroot de extra betalingsmogelijkheid ook het plezier en de flexibiliteit van een festival- of evenementenbezoeker. Festival Cadeaukaart reageert enthousiast over de samenwerking en verruimt hierdoor opnieuw het aanbod van verzilverpunten.

Festival Cadeaukaart als officiële betaalmethode om tickets af te rekenen
Dankzij de samenwerking kunnen evenementenorganisaties die aangesloten zijn bij C-TIX naast iDeal, en Mastercard, nu ook direct betalingen accepteren met de Festival Cadeaukaart. Rowdy Baltus, oprichter en eigenaar van Festival Cadeaukaart, licht toe: "Deze samenwerking is goed nieuws voor iedereen met een passie voor de evenementenbranche. C-TIX is een jonge en dynamische ticketingprovider die al samenwerkt met een flink aantal evenementenorganisaties. Hierdoor groeit het aantal locaties waar festivalgangers met een Festival Cadeaukaart kunnen betalen opnieuw. Ook wordt het soort evenementen diverser door het brede aanbod aan klassieke muziek waarbij met name C-TIX aangesloten is. Dit opent nieuwe mogelijkheden en zorgt voor afwisseling voor festivalbezoekers."

Eenvoudig, snel en gratis tickets verkopen voor evenementen
C-TIX is ontwikkeld door Jasper Berben en Felipe Ignacio Noriega. Het bedrijf biedt gespecialiseerde software waarmee evenementenorganisaties eenvoudig, snel en gratis tickets kunnen verkopen voor evenementen. C-TIX biedt een beproefd en volwaardig ticketsysteem, inclusief scan-app. Binnen de software kunnen evenementenorganisaties hun eigen events creëren waarmee ze direct kunnen starten met de ticketverkoop. Inkomsten worden wekelijks uitbetaald. Jasper Berben, oprichter en eigenaar van C-TIX: “Bij ons betaalt de consument één vast bedrag per bestelling in plaats van per ticket. Dit betekent in de praktijk dat de koper zich geen dief van de eigen portemonnee voelt. De samenwerking met Festival Cadeaukaart als snelgroeiende betaalmethode voor de evenementenbranche betekent voor ons een mooie uitbreiding van het bereik voor onze organisatoren. De betaalmethode is een logische toevoeging aan ons C-TIX-platform.”

Festival Cadeaukaart is sinds 2019 beschikbaar en geïntegreerd bij betaalproviders Mollie, Pay en Buckaroo. Hierdoor is de cadeaukaart een officiële betaalmethode die wordt gebruikt bij het afrekenen van tickets voor de evenementenbranche. Festival Cadeaukaart is onderdeel van TicketGift B.V., een uitgeverij van cadeaukaarten die is ontstaan uit een passie voor muziekevenementen.

Samenwerking brengt gemak en plezier voor organisatoren en bezoekers
De Festival Cadeaukaart is verkrijgbaar bij bekende cadeaukaartplatformen als Cadeaubon.nl, Cadeaukaart.nl en Giftcardstore.nl, en binnenkort ook via de online kanalen van Albert Heijn, Primera, Bruna en Readshop. Je kunt een Festival Cadeaukaart bestellen vanaf €5,- tot €150,-. Deze is verkrijgbaar als fysieke pas die bij je thuis wordt bezorgd, of als digitale pdf in je mailbox. Jasper Berben, oprichter van C-TIX, benadrukt tot slot: “Deze samenwerking creëert nieuwe mogelijkheden voor de bestellers van onze partners, waardoor zij op een nieuwe manier tickets kunnen aanschaffen voor evenementen. Met de groeiende populariteit van de Festival Cadeaukaart en het gebruiksgemak als online betaalmethode, voorzien wij dat de Festival Cadeaukaart bij C-TIX aanzienlijk zal worden gebruikt. Deze samenwerking brengt gemak en plezier voor zowel organisatoren als bezoekers van evenementen.” 


Foto van links naar rechts: Rowdy Baltus (Festival Cadeaukaart) en Jasper Berben (C-TIX). 
      
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Festival Cadeaukaart C-TIX Relatiegeschenk
Algemene voorwaarden | privacy statement