Duurzaam relatiegeschenk: geef een wijnbeleving cadeau



Duurzaamheid is voor veel mensen een belangrijke afweging bij het doen van aankopen. Dit maakt dat veel bedrijven al enige tijd hard werken aan het verhogen van duurzaamheid in hun productieketen. En met de verplichte duurzaamheidsverslaggeving vanuit de overheid, die de komende jaren zijn intrede gaat doen in Nederland, krijgen alle bedrijven er nu mee te maken. Wijntuinen helpt de ondernemer graag om met een duurzaam en maatschappelijk verantwoord relatiegeschenk te laten zien dat het hem of haar menens is.

Beleving boven spullen
Bij relatiegeschenken denk je waarschijnlijk al snel aan onpersoonlijke wegwerpartikelen met een bedrijfslogo erop. Maar ook de luxere varianten belanden vaak in de kast of prullenmand. Alles behalve duurzaam, zo ondervond ook Wijntuinen. Daarnaast zagen ze een groeiende behoefte aan ‘belevingen boven spullen’, als het even kan met een positieve bijdrage aan de maatschappij. Met de introductie van wijnstokadopties voor de zakelijk markt komen deze zaken bij elkaar. Na een succesvolle introductie op de particuliere markt in 2019 zijn ze bij Wijntuinen klaar voor de volgende stap.

Wijnbeleving
Wijntuinen Zakelijk neemt de ontvanger van het relatiegeschenk mee naar de Nederlandse biologische wijnboer en biedt met een aantal ‘wijnbelevingen’ de kans om het ambacht van dichtbij mee te maken. Gooi alle stress van je af tijdens een wandeling door de wijnvelden, prikkel de zintuigen tijdens een proeverij of geniet maximaal van een seizoensgebonden diner midden in de wijngaard. Want voor een goed glas wijn hoef je niet meer naar het buitenland. En met elk geschenk steunt Wijntuinen een maatschappelijk initiatief dat mensen helpt om middels een begeleid- en ontwikkeltraject op de wijngaard vertrouwen en regelmaat te herwinnen.

Duurzame verpakkingsmaterialen
Duurzaam genieten is voor Wijntuinen niet alleen werken met lokale (Nederlandse) biologische wijnboeren. Hun ideologie gaat verder dan dat. Zo wordt er gewerkt met duurzame verpakkingsmaterialen; geen plastic in de wijntuinen. Waar mogelijk wordt er hergebruikt, en producten uit verre oorden worden bij Wijntuinen niet bezorgd. Mocht je nu denken dat het er bij Wijntuinen uitziet als een geitenwollen wijnvat, dan heb je het goed mis. Wijntuinen heeft stijl en dat zie je terug in de luxe uitstraling van al haar adoptiepakketten. Het genieten begint tenslotte al op het moment dat je een geschenk van Wijntuinen ontvangt. 

Enthousiast geworden van dit duurzame wijnverhaal? Check dan zeker de vernieuwde website van Wijntuinen. Je leest er alles over de zakelijke (en particuliere) wijnbelevingen.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Relatiegeschenk Wijnbeleving Wijnstokadoptie
Algemene voorwaarden | privacy statement