GoTickin wordt strategische partner Hotels for TreesDe non-profit stichting Hotels for Trees die samen met meer dan 140 hotels in 20 landen al meer dan 100.000 bomen plantte, voegt per maart 2023 hotel software bedrijf GoTickin als strategische partner aan haar netwerk toe. “Een erg logische keuze”, stelt Chief Tree Planting Office Floris Licht. “Meer dan tien van onze partners werken al met GoTickin voor de dagelijkse operatie van hun hotel. Toen GoTickin ons benaderde met de vraag of ook zij ons initiatief konden ondersteunen, was een interessante manier om samen te gaan werken dus al snel gevonden”.

Nog makkelijker bomen planten en administeren
GoTickin helpt hotels de dagelijkse operatie te digitaliseren en focust hierbij vooral op de belangrijke driehoek tussen Housekeeping, Front Office en Technische Dienst. Als onderdeel van de samenwerking is het voor de gebruikers van GoTickin straks nog makkelijker (intern) aan te geven welke gasten er voor gekozen hebben een boom te planten ipv de kamer tussentijds schoon te laten maken. Verder kan er vanuit GoTickin per periode een rapport worden gedraaid welke gemakkelijk kan worden vergeleken met de donatiefactuur. Dit scheelt hotels veel werk.

GoTickin draagt ook zelf een 'Boompje' bij
Eigenaar Lex Parree van GoTickin vindt het belangrijk dit duurzame initiatief te ondersteunen, maar wil vooral ook graag zelf een steentje bijdragen: “GoTickin heeft bij de start van de samenwerking tien bomen gedoneerd voor elk hotel dat onze services gebruikte en ook partner van Hotels for Trees was. We zullen dit vanaf nu voor iedere gezamelijke partner blijven doen.” Ook zal GoTickin het duurzame initiatief actief gaan promoten binnen haar netwerk in de hoop de lange termijn ambitie van de stichting van 1 miljoen bomen per jaar vanaf 2025 een klein beetje dichterbij te brengen. 

Over Hotels for Trees
De Hotels for Trees stichting draagt direct bij aan een groenere hotelwereld. Een hotelwereld waarin er één nieuwe boom geplant wordt voor iedere dag dat een gast er voor kiest de kamerschoonmaak over te slaan. Deze groene keuze is de volgende dag al op de website van Hotels for Trees terug te vinden en levert een directe bijdrage aan de bebossingsprojecten van partner Trees for All in binnen- en buitenland.

Over GoTickin
GoTickin helpt hotels de dagelijkse operatie te digitaliseren en de efficiëntie te verhogen. Gemaakt met de input van de gebruikers en bedacht door de industrie zelf zorgt ervoor dat GoTickin de oplossing is voor Housekeeping, Technische dienst en Front Office om efficiënter te communiceren en organiseren.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Hotels for Trees GoTickin Hotels Duurzaam ondernemen duurzaam organiseren Floris Licht
Algemene voorwaarden | privacy statement