Online vergaderen: het alternatief voor een headset



De ingebouwde microfoons en luidsprekers in de computer of de webcam zijn niet altijd voldoende om een goede geluidskwaliteit en dus effectieve communicatie te bereiken in een videovergadering. Traditioneel is de oplossing hiervoor een headset. Maar niet iedereen zit graag met een headset op, zeker niet tijdens een videogesprek.

Voor die situatie heeft Sandberg een Speakerphone Bar ontwikkeld die op het bureau achter het toetsenbord wordt geplaatst. Behalve een goede microfoon bevat hij ook een paar goede stereoluidsprekers die ook uitstekend geschikt zijn voor muziek tijdens het werk.

Speakerphone Bar is draadloos. Hij kan tijdens gebruik continu op USB-voeding aangesloten zijn of draadloos gebruikt worden, want hij is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij. Hij maakt verbinding via Bluetooth en kan dus gebruikt worden met computers en draagbare apparaten.

Anders Partida Petersen, Brand Director bij Sandberg A/S, zegt: "Ik heb Speakerphone Bar zelf genomen, gewoon omdat ik tijdens een werkdag veel videovergaderingen heb, wat voor mij veel uren met een headset op betekent. Het opent ook de mogelijkheid om zonder problemen meer deelnemers bij de vergadering te betrekken, zonder dat je een vergaderruimte hoeft te zoeken."

Spakerphone Bar wordt momenteel op de markt gebracht en is binnenkort verkrijgbaar bij vele webwinkels en B2B-retailers. Op de homepage www.sandberg.world staat meer informatie over het product en waar het te koop is.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Online events Online Vergaderen Headset
Algemene voorwaarden | privacy statement