Ontzorg je personeel met informatie- en aanmeldzuilenPrestop informatie- en registratiezuilen bieden alle middelen voor een ongeëvenaarde bezoekersbeleving. Hiermee kun je niet alleen bezoekers voorzien van up-to-date informatie maar neem je jouw personeel ook het registratie- en aanmeldproces uit handen. De missie van Prestop is het ontzorgen van ondernemers en het bieden van het best mogelijke informatie- en registratiegemak aan hun bezoekers. Inmiddels zijn er al vele oplossingen van Prestop in gebruik genomen door ondernemers in diverse branches. Zowel in de horeca en retail als bij kantoren ervaart men het gemak van het bieden van informatie en registratie via een aanmeldzuil.

Prestop informatie- en aanmeldzuilen
Prestop heeft een ruim assortiment aan informatie- en aanmeldzuilen. Zo zijn er vrijstaande zuilen, baliemodellen, modellen om aan de muur te bevestigen en zelfs (semi-)outdoor modellen. Er is dus voor iedere situatie een oplossing. De informatiezuilen zijn perfect geschikt om cliënten te voorzien van informatie of om de aanmelding en registratie te verzorgen. Je personeel kan zich dus met andere zaken bezig houden. De zuilen zijn modulair, dus aanpasbaar aan jouw wensen en zijn te voorzien van jouw huisstijl.

Over Prestop
Prestop is Nederlands grootste producent van bestel- en informatiezuilen, touchtafels en andere interactieve oplossingen en bestaat al 26 jaar. Omdat Prestop value added manufacturer is, verzorgt zij het volledige traject, van bouw van de zuil, installatie van de software, tot de plaatsing en installatie op locatie. Omdat Prestop alles in eigen beheer produceert, kan zij haar producten aanpassen aan de wensen van de klant. Prestop werkt samen met verschillende software-partners zodat er in één keer een totaalpakket aangeboden kan worden.


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Locatie Aanmeldzuil eventorganisatie
Algemene voorwaarden | privacy statement