Locatietip: inspiratiebroedplaats Nidum, GraveAansluitend op haar interview met Meeting Magazine, maakte Gladys van den Munckhof onlangs met gepaste trots bekend dat zij als eventmanager aan de slag gaat bij Nidum in Grave.

"Nidum is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten", vertelt Gladys enthousiast. "Diverse shops, showrooms, exposities, events, restaurant Ovum en Nidum Boetiekhotel (zomer 2022) komen samen op één locatie: het monumentale Arsenaal in Grave, dat 4.000 m2 aan inspiratie biedt."
 
Zakelijke events in Ovum
Voor de culinaire beleving vind je inpandig restaurant Ovum. Van dinsdag tot en met zondag kun je hier terecht voor lunch, diner of een borrel. Het restaurant heeft binnen vier maanden na de opening een vermelding in de Lekker 500 ontvangen. De mogelijkheden zijn enorm. De monumentale kapel van het Arsenaal en de prachtige binnentuin vormen samen een unieke trouwlocatie. Maar ook andere gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, recepties, netwerkborrels of babyshowers, worden hier georganiseerd in stijl. Daarnaast kun je bij Ovum terecht voor zakelijke events. "Samen met het team brengen we ieder event naar een hoger niveau. De mogelijkheden om jouw werknemers, relaties of zakenrelaties van een bijzondere beleving te voorzien, zijn eindeloos."

Boetiekhotel
Het nog te openen boetiekhotel biedt zes stijlvolle kamers, die zijn ingericht door verschillende interieurontwerpers. Zo hebben de kamers elk hun eigen stijl en uitstraling. Ze bieden extra mogelijkheden voor een bruiloft, maar ook een zakelijke bijeenkomst.

Mogelijkheden
"Bij de eerste kennismaking met Nidum was ik al verkocht. Deze duurde ‘slechts’ vier uur. Dat zegt al genoeg! De mogelijkheden zijn oneindig. Zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt. Ik heb er enorm veel zin in om samen met het team mooie events op de kaart te zetten. Mochten wij jou daarbij kunnen helpen, dan ben je altijd welkom in Grave! Ik ontvang je graag op mijn nieuwe werkplek voor een rondleiding en meer informatie over de mogelijkheden!"

Fotografie: MNQUIJEN.NL 

Heb jij ook een toffe locatie? Of bijzondere eventtechnologie of AV die deelname aan een bijeenkomst nog mooier en makkelijker maakt? Of ben jij een supercreatieve (zelfstandig) meeting- of eventplanner? Heb jij voor dit jaar een aantal mooie (coronaproof) concepten in de koker zitten voor bijzondere meetings, events, bedrijfsuitjes, congressen of incentives?

Stuur een persbericht of een korte omschrijving en een mooie foto naar hoofdredacteur Sofie Fest via info@meetingmagazine.nl. Dan plaatsten wij jouw concept op onze website!

Samen gaan we voor een mooi jaar met toffe events!

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Locatie Nidum Grave Restaurant Ovum eventorganisatie Gladys van den Munckhof
Algemene voorwaarden | privacy statement