Overname zakenreisbureau Uniglobe THL TravelZakenreisbureau Uniglobe THL Travel met vestigingen in Alkmaar en Almere is per 1 april 2022 in handen van een nieuwe eigenaar. De overname vindt plaats binnen de Uniglobe Travel Holland groep door Uniglobe-ondernemers Anita van Maanen en Rob Jansen. Met Uniglobe Alliance Travel en het groups & incentives label goMICE hebben zij reeds drie vestigingen: Rotterdam, Arnhem en Goes. Uniglobe THL Travel wordt overgenomen van Tessa Schulte en Lourens Stamhuis die Uniglobe THL Travel in de afgelopen 18 jaar hebben uitgebouwd tot een professionele reisonderneming voor zakenreizen, groups- & sports travel en events.

Krachten bundelen in een snel veranderende wereld
Directeur Uniglobe Travel Holland, Cees Klinkenberg feliciteert Anita en Rob met deze interne overname. “Binnen de Uniglobe groep wordt met veel passie en plezier samengewerkt en gebouwd aan de groei en professionalisering van het Uniglobe merk in de Nederlandse markt. De continuïteit van onze ongeëvenaarde Uniglobe dienstverlening aan klanten, alsmede de samenwerking met onze partners, is bij Anita en Rob in goede handen en gewaarborgd”, aldus Klinkenberg. Uniglobe THL Travel blijft onder de huidige naam opereren met de bestaande teams van reisexperts in Alkmaar en Almere. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Uniglobe THL Travel Cees Klinkenberg Anita van Maanen Rob Jansen Zakenreizen Zakenreisbureau Rotterdam Arnhem Goes
Algemene voorwaarden | privacy statement