Haal met Triple Treats meer uit je meeting of event bij Rotterdam Marriott HotelDaar waar nu nog veel vanuit huis wordt gewerkt, komt spoedig het moment dat teams weer bij elkaar komen om plannen te smeden voor de toekomst. Begin dit jaar heeft Rotterdam Marriott Hotel haar grote conferentiezalen, de Rotterdam Zaal en de Rotterdam Foyer, prachtig verbouwd. Met deze hyper moderne vergaderruimtes, is het Rotterdam Marriott Hotel de perfecte plek waar 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

Het team van het Rotterdam Marriott Hotel heeft hard gewerkt aan het ‘nieuwe normaal’ en het zeker stellen van een veilige omgeving die aan de hoogste hygiene eisen voldoet. Daarnaast kunnen de gasten, ook in de vergaderruimtes, gebruik maken van de modernste audio-visuele middelen en apps om onnodig persoonlijk contact uit te sluiten.

De centrale locatie, recht tegenover het Rotterdam Centraal Station, maakt het hotel goed bereikbaar met trein, metro, tram en bus. Komt je met de auto? Ook hiervoor is voldoende parkeergelegenheid rondom het hotel.

Rotterdam Marriott Hotel heeft het boeken van een event, meeting of bijeenkomst is nu nog aantrekkelijker gemaakt. Boek en organiseer je event voor 31 maart 2021 en pak driedubbel voordeel:
  • 5% korting op uw rekening
  • Een gratis kamer voor elke 10 betaalde kamers (voor groepen tussen de 10-100 personen)
  • Triple Marriott Bonvoy punten en 5000 Marriott Bonvoy bonus punten
Ook is er extra gekeken naar de algemene voorwaarden en deze zijn nog flexibeler gemaakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze locatie? Neem contact op met Ilse, Jill of Sabie via events@marriottrotterdam.com of bel +31 (0)10 430 2221.

Deze promotie geldt voor reserveringen voor events, meetings of bijeenkomsten die plaatsvinden voor 31 maart 2021.

Video conferencing mogelijkheden
Naast het houden van veilige fysieke events, meetings of bijeenkomsten is er ook nog een uitbereiding van meeting capaciteit mogelijk d.m.v. video conferencing mogelijkheden.

Tags: Rotterdam Rotterdam Marriottt Hotel Marriott
Algemene voorwaarden | privacy statement