Van de branche, voor de branche: NXTMICE * Re-Invent op 30 juni in Postillion AmsterdamOp basis waarvan besluit jij een event te bezoeken? Is dat het onderwerp, zijn het de sprekers, of misschien de netwerkmogelijkheden? Welke afwegingen maak je voordat je kiest je kostbare tijd hieraan te besteden? 

Zet jij een event ook eerst met potlood in je agenda, en op basis van welke informatie besluit je dan uiteindelijk om je toch aan te melden? En als je bent geweest, hoe bepaal je dan achteraf of je investering het waard is geweest?

Postillion Hotels daagt je uit. Met NXTMICE * Re-Invent zijn het precies deze vragen die onder de loep worden genomen. Hoe we dat doen en welke rol jij hierin speelt, vertellen we je niet vooraf. Wat we je wél alvast kunnen beloven, is dat je er meer ervaren uitkomt dan dat je erin ging. Durf jij het aan, om zonder écht te weten wat je te wachten staat, op 30 juni een halve dag te investeren in een event? 

Er zijn maximaal 200 plekken beschikbaar, dus registreer je nu. Uiterlijk 21 juni hoor je of je erbij bent, en of je bent ingedeeld voor het ochtendprogramma met lunch of het middagprogramma met borrel. Als jij een van de deelnemers van NXTMICE * Re-Invent bent, ontvang je verdere details circa een week vooraf. 

Registreren NXTMICE * Re-Invent

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Postillion Hotels Postillion Hotel & Convention Centre Amsterdam NXTMICE Erik-Jan Ginjaar
Postillion Hotels | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement