Live wordt een uitdaging: leer events ontwerpen die de reis waard zijn!Events zijn belangrijk voor alle betrokkenen partijen zoals de event owner, de deelnemers, de sponsoren en de organisator. Om events zo waardevol mogelijk te maken, is het belangrijk om stil te staan bij het ontwerp ervan. Daarom dit speciale aanbod voor de lezers van Meeting Magazine. Als je je inschrijft voor de eerstvolgende training, ontvang je geheel gratis het Event Design Handbook ter waarde van €29,95 van ons cadeau. 

De waarde van Design
Het jaarlijks herhalen van een event werkt vaak maar één of enkele keren. Het is niet het recept om relevant te blijven op de lange termijn. Je moet meegaan met veranderingen in het vakgebied want stilstand is achteruitgang. Deelnemers zoeken verdieping in actuele ontwikkelingen waar jouw organisatie wellicht contacten binnen of een antwoord op heeft. Om relevant te blijven, zoek je maximaal aansluiting bij wensen, uitdagingen en noodzakelijkheden van de markt. Dat doe je bij voorkeur door de betrokkenen centraal te stellen in je ontwerp.

Event Design aan de hand van de Event Canvas methode
Event Design Collective Nederland laat je graag kennis maken met de Event Canvas™ methode. Een methode die jou helpt om overzicht te houden in de vaak complexe stakeholder omgeving. Complex vanwege de diversiteit aan wensen, eisen en noodzakelijkheden binnen het frame waarmee jij en jouw stakeholders te maken hebben. Wij bieden een gestructureerde methode die enerzijds zorgt voor overzicht in alle kennis, analyses en 1001 ideeën. Anderzijds zorgt het voor een eenduidig verhaal over het event dat niet alleen de communicatie rondom het event maar ook de uitvoering ervan vereenvoudigt. 

Gun jij je deze nieuwe vaardigheid?
Aan het einde van de maand organiseert Edco Nederland zowel een Level 1 als een level 2 training die beide onderdeel zijn van het internationaal erkende Event Design Certificate Program. Samen leer je de waarde van events nog beter te duiden, zodat je gesprekken over events op een andere manier kunt voeren. Tegelijk leer je de methode kennen. Wij willen dat je in staat bent events te ontwerpen die, op een bewuste manier, het denken en gedrag van jouw stakeholders verandert in de gewenste richting zodat jij (strategische) doelen kunt realiseren. Events die de reis waard zijn dus! 

Nieuwsgierig geworden naar deze effectieve en vooral ook leuke methode? Benader Ingrid voor meer informatie of schrijf je in voor (één van) de open trainingen:

Level 1 op vrijdag 25 juni 2021
Level 2 op maandag 28 juni 2021

Speciale actie voor Level 1 deelnemers
Voor de lezers van Meeting Magazine doen we een speciaal aanbod voor deelnemers aan eerstvolgende training Level 1. Schrijf jezelf in en ontvang geheel gratis het Event Design Handbook ter waarde van €29,95. Geef daarvoor in het aanmeldformulier aan dat je graag gebruik wil maken van deze actie.

Gun jezelf een cadeautje en maak je deze nieuwe mindset en vaardigheid eigen!

Visual: Gebruiker Centraal & EDCP
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Ingrid Rip

Tags: event design Event Canvas Ingrid Rip training Event Design Certificate Program
Algemene voorwaarden | privacy statement