EHM Group neemt Hotel de Beyaerd over van Leonardo en Apollo HotelsHet bekende leisure & conferentiehotel De Beyaerd zal per 1 juni worden overgenomen door EHM Group. Met de acquisitie kunnen de ondernemers de draad weer oppakken waar ze die met de verkoop van Apollo Hotels in 2018 hadden neergelegd. 

“Een welkom weerzien”, zo noemt Bas Tolmeijer van EHM Group de overname van De Beyaerd. “We vonden het altijd al een prachtige plek: echt een toplocatie op de Veluwe om verliefd op te zijn. Toen bekend werd dat de huidige eigenaren voornemens waren het te desinvesteren, aarzelden we geen moment en was de koop snel beklonken.”

Faciliteiten
Hotel De Beyaerd is gebouwd in 1994 en biedt 91 comfortabele kamers, elf banqueting & conferentiezalen tot 350 personen, een vergadervilla, een bar, een restaurant en uitstekende ontspanningsfaciliteiten als sauna, fitness en een buitenzwembad. Op het vier hectare grote terrein is eveneens het outdoorcenter Veluwe Events gevestigd.

Passie voortzetten
Alexander Kluit, managing director van Leonardo & Apollo Hotels Benelux, is verheugd over zijn opvolgers: “Als je zo lang je ziel en zaligheid hebt gelegd in een bedrijf, wil je er zeker van zijn dat de onderneming en natuurlijk de medewerkers in goede handen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat met EHM Group de passie succesvol zal worden voortgezet.” Volgens hem past de verkoop in de strategie van de keten, waarbij de focus in de Benelux ligt op groei en de exploitatie van stadshotels onder de Leonardo & Apollo brands.  

Investeren 
EHM Group heeft een bijzondere kijk op de toekomst van Hotel De Beyaerd. Bas Tolmeijer: “Natuurlijk moeten de plannen nog verder vorm krijgen, maar we willen vooral investeren in het vergroten van de culinaire kwaliteit, wellness en onthaasten. Het accent zal liggen op een concept met een sterke aantrekkingskracht voor de leisuremarkt.” De overname onderstreept de visie om markante hospitality objecten te exploiteren met elk hun eigen unieke karakter. Volgens Tolmeijer zitten er nog meer ontwikkelingen en overnames in de pijplijn: “Samen met onze investeringstak Hera HRI werken we aan verdere groei van de onderneming en zullen we ons portfolio met mooie bedrijven en participaties uitbreiden.” 

Over EHM Group
European Hospitality Management Group is in 2018 opgericht door hoteliers Bas Tolmeijer, Willem-Jan van den Dijssel en Francesco Monaco. De onderneming richt zich op het acquireren van grootschalige hospitality projecten, vastgoed en het ontwikkelen en uitbouwen van unieke horecaconcepten. Tot de portefeuille van EHM Group behoren wellnessresort Thermae 2000 in Valkenburg, het in Arnhem gelegen Hotel Haarhuis en de eveneens in Arnhem gelegen Koepelgevangenis. 

Het exclusieve hotelplatform QL Hotels & Restaurants, met meer dan 120 luxe hotels in 9 Europese landen en investeringsmaatschappij Hera HRI zijn zelfstandig opererende dochtermaatschappijen binnen EHM Group

Op de foto v.l.n.r.: Wouter Dekker (EHM Group), Jasper Ebbink (De Beyaerd), Esmée de Keijzer (De Beyaerd) en Bas Tolmeijer (EHM Group).
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: leisure & conferentiehotel De Beyaerd EHM Group Leonardo Hotels Apollo Hotels QL Hotels & Restaurants Veluwe
Algemene voorwaarden | privacy statement