Grootste livestream bingo van NederlandAfgelopen maandag 22 maart organiseerde PromoEvents de grootste Livestream Bingo van Nederland in opdracht van Bidfood. In het sfeervolle TOBACCO Theater in Amsterdam werd een interactief spektakel geproduceerd met maar liefst 45.000 (!) horecaondernemers en hun medewerkers die live hebben meegekeken.

Het was een bonte stoet aan BN-ers dat voor de camera’s verscheen. De presentatie was in de kundige handen van Ruben Nicolai. Andre Hazes, René le Blanc en Guido Weijers deden live hun duitje in de zak van de uitzending tussen 20.00 en 22.15 uur. Voor het interactieve Bingo gedeelte was het sterrenteam van Big Creative verantwoordelijk. De prijzenpot van maar liefst € 99.999 zorgde voor een enorme hausse aan reacties.Het evenement trok naast veel kijkers ook veel persaandacht door de uitreiking van de Positivo Award aan René le Blanc en de bekendmaking van Guido Weijers als de Nachtburgemeester van de Nederlandse Horeca.

Het team van PromoEvents benutte alle hoeken, gaten en onuitputtelijke faciliteiten van het TOBACCO Theater. Eindverantwoordelijke voor de organisatie Martijn Veen: “We doen natuurlijk het liefste een volle ZIGGO Dome voor onze opdrachtgevers maar nu het even niet anders kan was dit ook een bijzondere uitdaging en was TOBACCO the best of the rest” was de reactie van Martijn Veen na afloop.
 

Tags: TOBACCO PromoEvents Livestreaming Horeca Bingo Online event
Algemene voorwaarden | privacy statement