Kijkje achter de schermen van sportevenementen: 'Zoom in op Zandvoort'‘Zoom in op Zandvoort’ geeft een exclusief kijkje achter de schermen tijdens een 1,5 uur durend showprogramma. Live vanuit een professionele studio wordt er daarnaast een interactieve quiz gespeeld, aangevuld met een optreden van de burgemeester, korte interviews en een borrelshow. Niet de minste personen vanuit het circuit, strand, natuur en dorp spelen een belangrijke rol. Zo zal Redbull Megaloop kitesurfer Lasse Walker je meenemen in zijn voorbereiding op zo’n groot event en zie je spectaculaire beelden.

Achter de schermen
Zandvoort staat bekend om de vele diverse (sport) evenementen. Dit online event gaat een stapje verder want het laat vooral de wereld achter de schermen zien. Er wordt een uniek inkijkje gegeven op normaal niet-toegankelijke plekken op het circuit of in de wereld van fashion. De avond is voor iedereen gratis toegankelijk, leuk voor jong en oud, binnen en buiten Zandvoort. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden want via de website kun je zo binnen komen vallen. 

Prijzen
Om deze avond compleet te maken kun je verschillende prijzen winnen. De te winnen prijzen zijn ingekocht bij Zandvoortse ondernemers om hen een hart onder de riem te steken. Komende weken wordt er steeds meer bekend over het programma. Volg onze social mediakanalen, dan mis je niks!

Details
Datum: 27 maart, 20.00 uur
Locatie: Online platform te bezoeken via www.visitzandvoort.nl

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Online events Zoom in op Zandvoort Sportevenementen Michiel Smilde Redbull Megaloop Lasse Walker
Algemene voorwaarden | privacy statement