Spread Swiss Happiness: Verras jouw collega met een Zwitserse lekkernijOnze branche heeft afgelopen jaar flink te verduren gehad. We gaan de goede kant op, maar we zijn er nog niet. Reizen tot 16 april is helaas nog niet mogelijk. Daarom lanceert Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) de campagne ‘Spread Swiss Happiness’. Er staan 20 verrassingen klaar om verspreid te worden.  

Wie nomineer jij uit de meeting/event industrie?
Ken jij iemand die het verdient om een Zwitserse lekkernij te ontvangen? Iemand die een steuntje in de rug nodig heeft? Iemand waar jij het afgelopen jaar veel profijt aan hebt gehad? Iemand die de branche (tijdelijk) heeft moeten verlaten?

Schrijf een tekst voor deze persoon, waarom jij aan hem/haar dacht. SCIB verzorgt dat jouw genomineerde voor het Paasweekend de verrassing ontvangt inclusief een kaart met de tekst, die jij hebt aangeleverd. 

Meer informatie en nomineren via deze link. Daar vind je ook de voorwaarden. 

Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en evenementen. SCIB geeft u onafhankelijk advies over de bestemmingen en helpt u bij de organisatie van uw meeting of incentive en bij het opvragen van offertes. Deze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Switzerland Convention & Incentive Bureau Lisette van Dolderen Spread Swiss Happiness Zwitserland
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement