Rotterdam heeft er een icoon bij: Postillion Hotel & Convention Centre WTC RotterdamVanaf 2 april heeft Rotterdam er een icoon bij: op die datum opent Postillion Hotel Rotterdam haar deuren. Op een plek, die bol staat van historie: in het World Trade Centre. Juist ja: de plek waar al meetings, congressen en evenementen worden georganiseerd. Postillion Convention Centre WTC Rotterdam was al een begrip, nu zal deze locatie door het leven gaan als Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam.

Logische stap voor Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
Een hotel stond al een tijdje op het verlanglijstje van Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Het is niet meer dan logisch om gasten ook de mogelijkheid te bieden om te blijven overnachten. Zeker voor meerdaagse evenementen of congressen is dit echt een waardevolle toevoeging. Precies op het moment dat de markt zich weer langzaam herpakt opent Postillion Hotels een nieuwe vestiging in Rotterdam met 168 hotelkamers.

Van graanbeurs tot ideeënbeurs 
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam is geschikt voor gezelschappen van 10 tot 1000 personen. Er zijn maar liefst 29 ruimtes beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten. Het Convention Centre wordt onder andere gebruikt voor bedrijfsfeesten, congressen, beurzen, (gala)diners en productpresentaties. 

Ooit was WTC Rotterdam een graanbeurs. Nu is het een Rijksmonument, en een plek voor inspirerende ontmoetingen. Het bijzondere karakter van de oorspronkelijke bestemming is wel bewaard gebleven. Om het graan goed te kunnen keuren was goede lichtval belangrijk. De architect, met de naam Staal, heeft gezorgd voor veel ramen. Die lichtval is ook als basis gebruikt voor de hotelkamers. Net als op de beursvloer in de meeting ruimtes, is er gekozen voor manshoge ramen. Ook de industriële sfeer is doorgevoerd, in combinatie met warme kleuren. 

Alles onder één dak
Met de opening van het hotel in april, hoeft de zakelijk reiziger de deur niet meer uit. Ook hybride events kunnen worden gefaciliteerd vanuit Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam. Er is een complete studio ingericht om inspirerende online presentaties te faciliteren.

Voor wie toch even de stad in wil staat Esther Olofsson klaar. Zij is de virtuele brand ambassador van Postillion Hotels. Zij voorziet de gasten van insider tips over deze bijzondere stad. Natuurlijk staan ook de medewerkers van vlees en bloed klaar voor de gasten. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Rotterdam Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam Postillion Hotels Esther Olofsson
Postillion Hotels | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement