Mysteryland heeft hoop voor de tweede helft van de festivalzomerMysteryland heeft goede hoop dat ze 27 t/m 29 augustus het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer weer kunnen omtoveren tot een magisch festivalterrein en kondigt de start van haar kaartverkoop aan. Het grootste dancefestival van Nederland verwacht snel door de tickets heen te zijn.  
 
Ruim 95% van Mysteryland’s trouwe bezoekers hebben gekozen het ticket van vorig jaar te behouden voor de 2021 editie. Voor de resterende tickets wil Mysteryland haar fans als eerste de kans geven om alsnog een kaartje te bemachtigen via een exclusieve pre-sale. Bezoekers kunnen zich hiervoor vanaf vandaag inschrijven via de Mysteryland website. Inschrijven kan t/m 21 februari 12:00.
 
Het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld waar voorheen onder andere Armin van Buuren, Martin Garrix, Nora En Pure, Sven Väth en Carl Cox optraden heeft ondanks de verplaatsing van vorig jaar goede hoop dit jaar een editie neer te kunnen zetten.    
 
Milan Raven, Managing Director van ID&T Events: “We leven heel erg toe naar het moment dat we weer samen met onze bezoekers het leven kunnen vieren. We beseffen dat het nog geen gelopen race is, maar met alle hulpmiddelen die de samenleving tot zijn beschikking heeft staan we er in ieder geval een stuk beter voor dan afgelopen jaar. We merken dat heel veel mensen weer smachten naar enige vorm van samenzijn en op zoek zijn naar een uitlaatklep, en waar kan dat beter dan op Mysteryland.”
 
Mysteryland staat bekend als de klassieke afsluiter van de festivalzomer. Elk jaar treden meer dan 300 artiesten op uit verschillende genres, van house, deep-house, big room, bass, techno, trap, trance en minimal tot aan hardstyle, hardcore, R&B, latin en hip hop. Met meer dan 20 stages is er voor ieder wat wils. De kunstzinnige stages variëren van dansvloeren in de open lucht, tot enorme tenten die zich vullen met lasershows en state of the art geluid. Op zaterdag- en zondagavond wordt Mysteryland traditiegetrouw knallend afgesloten met legendarische eindshows vol vuurwerk op de Main stage en Q-dance stage.
 
Naast de vele muziekstages valt er altijd nog veel meer te ontdekken op het festivalterrein. Vele kunstzinnig verlichte paden leiden je door bossen en velden naar verborgen plekken om te ontdekken. Ook zijn er verschillende kunstinstallaties, foodcourts en kunnen onverwachte ontmoetingen met gelijkgestemden en kunstenaars je verrassen. Daarnaast is er ook een ruim aanbod voor spirituele bezoekers, van cacao ceremonies en meditatiesessies tot aan massages en yoga. 
 
De echte diehards kunnen hun festival weekend compleet maken door op de camping te verblijven. Campingbezoekers van Mysteryland krijgen een extra festivaldag op vrijdag  en kunnen langer door dan de rest tijdens de afterparties op het terrein. Ook is er een silent disco die tot in de late uurtjes doorgaat voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen. Voor de vroege vogels is er ochtendyoga op het campingplein en op de markt kan je je festivaloutfit laten pimpen en je haar stylen in de laatste trends.  
 
De inschrijving voor de exclusieve pre-sale gaat vandaag van start. Registreren kan tot uiterlijk 21 februari 12:00. Mocht Mysteryland 2021 niet plaats kunnen vinden dit jaar, hebben de bezoekers de mogelijkheid voor een refund van het ticket. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Mysteryland Floriadeterrein Haarlemmermeer ID&T Events
Algemene voorwaarden | privacy statement