Studio's: hier kun je terecht voor je online en hybride events2020 is het jaar van de online events. Inmiddels hebben we hier allemaal ervaring mee opgedaan en weten we dat goede techniek en een goede verbinding essentieel zijn. In deze studio's wordt jouw online of hybride event een succes.


Vier verschillende studio's: Next Venue
Next Venue biedt maar liefst vier verschillende studio's in het midden van het land. De Stream Studio is de ideale plek voor bijvoorbeeld een webinar, online training of kick-off. In de Talkshow Studio neem je een eigen tv-uitzending op over bijvoorbeeld een nieuwe dienst of de strategische koers van je organisatie. Voor het lekkerste teamuitje of relatie-event moet je in de PuurDichtbij Kookstudio zijn, waar je samen met de kijkers thuis een heerlijke maaltijd met lokale producten op je bord én beeldscherm tovert. Tot slot is er de Studio Interactive XL, een van de mooiste en innovatieve studio’s van Nederland. Ideaal voor online congressen en hybride vormen!Meerdere locaties tegelijkertijd: Van der Valk Online
Wil je meer fysieke gasten live bij elkaar brengen op meerdere locaties? Met het Hybride Multi Location-pakket van Van der Valk Online zet je meer dan 50 Van der Valk hotels tegelijkertijd in tijdens je event. Alle hotels zijn verbonden met dezelfde livestream, zodat je al je medewerkers, klanten en vestigingen versprei over Nederland of zelfs de gehele Benelux tegelijkertijd kunt bereiken. Ideaal voor online en hybride congressen, seminars, relatie-evenementen, trainingen, kick-off meetings, beurzen, productpresentaties, roadshows en dealerdagen. 

Grootste studio van Amsterdam: TOBACCO Amsterdam
Bij TOBACCO Amsterdam zijn zeven zalen geheel getransformeerd naar livestreaming studio's, waarvan de Theaterzaal Studio nu zelfs de grootste van Amsterdam is. De overige zes studio's zijn op geheel eigenwijze gestyled en kunnen zonder extra inrichting direct in gebruik worden genomen. Het theater bereikt maandelijks, met en zonder fysiek aanwezig publiek, gemiddeld 1,5 miljoen kijkers via de livestream en televisie-uitzendingen van onder andere BNN/VARA, Quality Bookings, SLAM en SBS6. Ook jouw event kan bij TOBACCO worden gestreamd! 

Tv voor thuis: Van Nelle LIVE EVENT TV 
Bundel twee zeer uiteenlopende vakgebieden (events en tv) onder één dak en je hebt alles in huis om de aandacht van de kijkers thuis beter vast te houden. Vergelijk het met Koningsdag of de intocht van Sinterklaas; ook van een live event kun je een aantrekkelijk tv-programma voor thuis bieden. De studio in de Van Nelle Fabriek beschikt over volop daglicht, TV Normverbindingen (rechtstreeks naar de carriers van het internet) en een ruim netwerk van tv- en eventprofessionals. Redacteurs, regisseurs, floormanagers, technici, belichters en cameramensen. Bij mooi weer kan de setting ook buiten op het gras worden opgesteld, met als decor achtergrond het beroemde Unesco Monument. 

Betaalbare kwaliteit: Studio Het Nut
Studio Het Nut heeft zowel de kennis als de techniek in huis om jou als klant volledig te ontzorgen. Door tussen verschillende settings te schakelen, wissel je een presentatie af met bijvoorbeeld een interview, een ask-the-speaker-moment en een creatieve break. Zo maak je ook van een online event een onvergetelijk moment. Bovendien maakt deze studio online events toegankelijk voor MKB en middelgrote bedrijven. Kortom, kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Technologie-expert: Evoluon
Als ze ergens verstand hebben van technologie, dan is dat in Eindhoven. In het Evoluon zijn twee speciale studio's ingericht die faciliteren in het organiseren van online en hybride events. Turn Key Digital Experiences biedt een plug & play oplossing, op initiatief van Turn Key Business Events en Mansveld Expotech. Het concept is inmiddels een aantal maal ingezet, waaronder voor online congressen tot 8.000 deelnemers. Multinationals zoals ASML, Philips, Brainport Development en ABB werken met dit concept. 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags: Studio Livestreaming Online events Hybride events Next Venue Online Van der Valk Online TOBACCO Amsterdam Van Nelle Live Event TV Van Nelle Fabriek Events Rotterdam Studio Het Nut Evoluon eindhoven Turn Key Business Events Mansveld Expotech
Algemene voorwaarden | privacy statement