Maak kennis met Zwitserland tijdens het hybride event in Felix MeritisVanuit de Zuilenzaal van het Felix Meritis in Amsterdam organiseert Switzerland Convention & Incentive Bureau het hybride evenement ''Meet Switzerland'' voor meetingplanners, incentive planners en congres organizers.

Kom alles te weten over de bestemmingen Engadin St.Moritz en Luzern, alsmede meer over de hotels Nira Alpina Hotel in Silvaplana en Radisson Blu Hotel Reussen Andermatt. Let goed op, want aan eind van het event houden we een prijsvraag. Beantwoord de vragen goed en maak kans op een Mammut trolley (1e prijs), Mammut reistas (2de prijs) of Mammut rugzak (3de prijs).

Keynote spreker Katja Staartjes is de eerste Nederlandse vrouw, die de Mount Everest heeft beklommen. Met adembenemende beelden neemt Katja Staartjes de deelnemers mee naar de hoogste toppen ter wereld en legt de link naar vraagstukken rondom samenwerken en persoonlijk leiderschap.

Zonder geluk vaart niemand wel. Lonneke van Dasler gaat je hierin wegwijs maken tijdens de spoedcursus ''Geluk''.

Uiteraard mogen de mogelijkheden, die Zwitserland op het gebied van meetings, incentives, congressen en evenementen heeft, niet ontbreken. CEO Zwitserland Toerisme Martin Nydegger en Head Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) Barbra Albrecht komt aan het woord. Ook de CEO van Swiss Travel System (openbaarvervoer syteem) Maurus Lauber en Yvo van Regteren Altena (journalist), die recentelijk in Zwitserland is geweest, komen aan bod. Marjolijn Duermeijer zal de deelnemers gedurende het evenement als dagvoorzitter begeleiden.

Je kunt het evenement live bijwonen of online meemaken. Wil je de uitzending live meemaken? Wees er dan snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Natuurlijk word je in een corona-veilige omgeving ontvangen.
 

Tags: Hybride events Meet Switzerland Felix Meritis Amsterdam Switzerland Convention & Incentive Bureau
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement