Nieuwe online training voor Game Changers!



Als je jouw events wilt benaderen vanuit de strategische doelen van je organisatie, is de #eventcanvas methode écht voor jou! Samen, stakeholder-centrisch, efficiënt, effectief, fun, gedragsverandering ... zo maar enkele kernwoorden van belang in de methode.

Nu zul je misschien denken "Wat heeft gedragsverandering te maken met het #eventcanvas?". Als je #eventdesign volgens de Event Canvas methodologie op de juiste manier toepast, zorgt je event voor gedragsverandering bij de stakeholders. Niet zo maar voor een dag of een week maar blijvende gedragsverandering waardoor jouw event zo veel waarde creëert dat mensen maar één ding kunnen doen: zich aanmelden!

Tijdens onze interactieve training komt ook aan de orde hoe je opdrachtgevers kunt overtuigen van noodzakelijke veranderingen om uiteindelijk (strategische) doelen te kunnen realiseren. Je weet dat jouw event waarde oplevert en toch blijft het razend lastig om dit aan te tonen. Iedereen heeft zijn eigen doelen, dus een superuitdaging! Hoe krijg je alle #stakeholders op een lijn? Welk verhaal schrijven jullie samen?

Herken jij deze uitdagingen ook? Ben jij een #gamechanger? Dan ben je klaar voor het #EventCanvas. Download het gratis van onze website, lees het boek en/of schrijf je in voor de volgende level 1 #training Event Design Certificate Program op donderdag 25 juni en vrijdag 26 juni, 2020, beide dagen tussen 13.00 en 17.00 uur en leer en ervaar de basis toepassingen zelf: https://app.uredison.com/edison/event/COMMGRES/26062020/

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Ingrid Rip

Tags: Event Canvas
Algemene voorwaarden | privacy statement